Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Invalid Token - Phoca Download
17. bře 2012 13:45 - 17. bře 2012 13:46 #91293
Zdravím, potřeboval bych radu. Stále mě trápí hlášení Invalid Token a to při stahování souborů z Phoca Download. Již jsem kvůli tomu zrušil veškeré SEO komponenty i standardní nastavení, ale problém stále přetrvává. A to dokonce zcela náhodně. Jednou jde daný soubor stáhnout, podruhé ne. Hlášení leze přímo z komponenty PD jako "špatné označení" což je trochu nepřesný překlad tokenu.
Joomla! 2.5.3, PD 2.1.6, žádné spec. nastavování. Hosting Wedos.
Joomla! 2.5.3, PD 2.1.6, žádné spec. nastavování. Hosting Wedos.
19. bře 2012 21:38 - 19. bře 2012 21:42 #91384
Znáte-li řešení, sdělte ho - pomůžete ostatním při řešení stejného problému, i případný "rádce" bude vědět, poradil-li správně nebo špatně.
Odpověď od karel
Zkušený uživatel
U wedosu stejný problem pozorují taky, na vlastním VPS, např při přihlašování do administrace různých webů na stejném serveru.
Tuším, že problém souvisí s nastavením Apache a sessions/cookies obecně, ale podrobněji jsem to (zatím) neřešil.
Napovědět by mohlo zkoumání jednotlivých spojení se serverem.
Tuším, že problém souvisí s nastavením Apache a sessions/cookies obecně, ale podrobněji jsem to (zatím) neřešil.
Napovědět by mohlo zkoumání jednotlivých spojení se serverem.
Znáte-li řešení, sdělte ho - pomůžete ostatním při řešení stejného problému, i případný "rádce" bude vědět, poradil-li správně nebo špatně.