Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
JomSocial a video
03. dub 2012 09:41 #91962
Všechno řeší kulka ...
Odpověď od martin weinpold
Nováček
Vlozit vlastni video to prece umi ... Me jde o to zakazat tu moznost toho streamu z webu chm?
Všechno řeší kulka ...
03. dub 2012 09:45 #91963
www.joomlista.cz - blog o CMS Joomla!
www.joomlaskoleni.cz - Joomla! školení
www.grapharts.cz/
www.grapharts.cz/cs/hosting - Hosting pro Joomla!
Odpověď od David
Nováček
aha .) tak to jsem tě nepochopil ani já ani Ghost
mrkni tady: www.jomsocial.com/support/answers.html?v...=show&questionid=490 a tady www.jomsocial.com/support/docs/item/759-...oad-and-linking.html
mrkni tady: www.jomsocial.com/support/answers.html?v...=show&questionid=490 a tady www.jomsocial.com/support/docs/item/759-...oad-and-linking.html
www.joomlista.cz - blog o CMS Joomla!
www.joomlaskoleni.cz - Joomla! školení
www.grapharts.cz/
www.grapharts.cz/cs/hosting - Hosting pro Joomla!
03. dub 2012 09:46 #91964
Všechno řeší kulka ...
Nováček
Mno, ja jsem si rikal )))) diky, mrknu
Všechno řeší kulka ...
03. dub 2012 09:47 #91965
Všechno řeší kulka ...
Nováček
Super ... rikal jsem si, ze to v nastaveni neni, ze budu muset sahnout dovnitr Dik moc!
Všechno řeší kulka ...
24. čvc 2012 16:12 #95856
Všechno řeší kulka ...
Nováček
Zdravim,
preci jen bych chtel na webu s Jomsocial zprovoznit moznost vkladani videa a chtel bych poprosit nejakeho odbornika, jestli by mi s tim nepomohl.
Idealne potrebuju vedet jak nastavit Jomsocial - to snad nebude problem, ale hlavne, jak zajistit nejaky notifikace, ze je nove video ke schvaleni, nebo tak neco.
Diky moc!!!
Martin
preci jen bych chtel na webu s Jomsocial zprovoznit moznost vkladani videa a chtel bych poprosit nejakeho odbornika, jestli by mi s tim nepomohl.
Idealne potrebuju vedet jak nastavit Jomsocial - to snad nebude problem, ale hlavne, jak zajistit nejaky notifikace, ze je nove video ke schvaleni, nebo tak neco.
Diky moc!!!
Martin
Všechno řeší kulka ...