Joomla 6.0
Dne 14. října 2025 bylo oficiálně vydáno Joomla 6.0 (kódové jméno Kuimarisha) společně s Joomla 5.4 (Kutegemea). Joomla 5.1 přinesla zabezpečené TUF aktualizace, ale s Joomla 5.4 / 6.0 přichází automatické aktualizace jádra, které budou probíhat bezpečně a bez nutnosti manuálního zásahu.
Důležité České znaky v šabloně quantum
04. bře 2012 12:01 #90801
Ahoj, měla bych dotaz ohledně šablony v Joomle quantum. Na jedná z našich stran se chybně zobrazují české znaky, a to znaky s diakritikou. To co je s háčkama a čárkama je prostě jiný font písma. Na horním fialovém nápisu je vidět, že jsou písmenka prostě jiná. Na druhých stránkách, které jsou stejné šablony i verze (1.5.22) se písmenka s diakritikou zobrazují ve stejném fontu (ten zelený nápis).
Můžete mi prosím někdo poradit, jak udělat, aby se české znaky zobrazovali ve stejném fontu i na těch stránkách, kde je fialový nápis? Moc děkuju!
Obrázek je v příloze
Můžete mi prosím někdo poradit, jak udělat, aby se české znaky zobrazovali ve stejném fontu i na těch stránkách, kde je fialový nápis? Moc děkuju!
Obrázek je v příloze
04. bře 2012 13:07 - 04. bře 2012 13:12 #90804
Joomla! pro každého
Odpověď od ghost
Zkušený uživatel
dejte odkaz na web
jinak doporucuji napsat vyvojarum sablony, kdyz jste si jejich sablonu koupili a platite si tak i podporu
jinak doporucuji napsat vyvojarum sablony, kdyz jste si jejich sablonu koupili a platite si tak i podporu
Joomla! pro každého
04. bře 2012 18:14 #90826
:: bývalý člen Joomlaportalu ::
Odpověď od HonzaKr
Moderátor
Váš použitý font, nemá české znaky. Použijte jiný font nebo si doeditujte české znaky.
06. bře 2012 13:23 #90934
Odpověď od Hana Pexová
Uživatel
Dobrý den,
děkuji za odpověď s doeditováním českých znaků.
Mohl byste mi prosím poradit, jak "doeditovat" české znaky? Nebo kde na to najdu nějaký návod? Děkuji
děkuji za odpověď s doeditováním českých znaků.
Mohl byste mi prosím poradit, jak "doeditovat" české znaky? Nebo kde na to najdu nějaký návod? Děkuji
06. bře 2012 14:29 #90938
Odpověď od HonzaKr
Moderátor
Existuje plno editorů fontů. Zkuste vyhledat na googlu. Existují i online editory.
20. bře 2012 18:47 #91446
Odpověď od Hana Pexová
Uživatel
Děkuji za odpověď, můžete mi nějak lajcky prosím napsat, jak v joomle doeditovat šablonu?
A hlavně, jak ji nainstalovat na web? Orientuji se v cPanelu, takže nejspíš bude nutné editovat nějaký konkrétní sobrou v hostingu.
Máte zkušenost, jak nový font na web nahrát?
Moc díky!
A hlavně, jak ji nainstalovat na web? Orientuji se v cPanelu, takže nejspíš bude nutné editovat nějaký konkrétní sobrou v hostingu.
Máte zkušenost, jak nový font na web nahrát?
Moc díky!
20. bře 2012 18:47 #91447
Odpověď od Hana Pexová
Uživatel
Díky, a jak prosím šablonu na web nahraju?
20. bře 2012 18:56 #91449
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Jako jakékoli jiné rozšíření. Použijte instalátor v Joomle.
20. bře 2012 19:45 #91453
Odpověď od Hana Pexová
Uživatel
Děkuju moc.
Mám ještě takový problém ohledně písma, když v Joomle v nastavení šablony změním typ písma na nějaký jiný, než tam je, tak nedojde k žádné změně, nevítě prosím, čím to může být? Děkuji
Mám ještě takový problém ohledně písma, když v Joomle v nastavení šablony změním typ písma na nějaký jiný, než tam je, tak nedojde k žádné změně, nevítě prosím, čím to může být? Děkuji
20. bře 2012 19:50 #91455
Odpověď od Hana Pexová
Uživatel
To je sice hezké, jak to jako lajk mám udělat? Co přesně mám nahrát v Joomle? Přímo písmo s koncovkou ttf nebo so musí být ještě dodáno?
Můžete mi odpovědět jako uplnému "debilovi" prosím ?
Můžete mi odpovědět jako uplnému "debilovi" prosím ?
20. bře 2012 19:56 #91456
Odpověď od Bong
Moderátor
Já měl pocit, že se ptáte jak nahrát šablonu.
Samozřejmě jakýkoli změněný soubor nakopírujete přes FTP a nahradíte stávající...
Samozřejmě jakýkoli změněný soubor nakopírujete přes FTP a nahradíte stávající...
Nejnovější příspěvky