Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Důležité České znaky v šabloně quantum
04. bře 2012 12:01 #90801
Ahoj, měla bych dotaz ohledně šablony v Joomle quantum. Na jedná z našich stran se chybně zobrazují české znaky, a to znaky s diakritikou. To co je s háčkama a čárkama je prostě jiný font písma. Na horním fialovém nápisu je vidět, že jsou písmenka prostě jiná. Na druhých stránkách, které jsou stejné šablony i verze (1.5.22) se písmenka s diakritikou zobrazují ve stejném fontu (ten zelený nápis).
Můžete mi prosím někdo poradit, jak udělat, aby se české znaky zobrazovali ve stejném fontu i na těch stránkách, kde je fialový nápis? Moc děkuju!
Obrázek je v příloze
Můžete mi prosím někdo poradit, jak udělat, aby se české znaky zobrazovali ve stejném fontu i na těch stránkách, kde je fialový nápis? Moc děkuju!
Obrázek je v příloze
04. bře 2012 13:07 - 04. bře 2012 13:12 #90804
Joomla! pro každého
Odpověď od ghost
Zkušený uživatel
dejte odkaz na web
jinak doporucuji napsat vyvojarum sablony, kdyz jste si jejich sablonu koupili a platite si tak i podporu
jinak doporucuji napsat vyvojarum sablony, kdyz jste si jejich sablonu koupili a platite si tak i podporu
Joomla! pro každého
04. bře 2012 18:14 #90826
:: bývalý člen Joomlaportalu ::
Odpověď od HonzaKr
Moderátor
Váš použitý font, nemá české znaky. Použijte jiný font nebo si doeditujte české znaky.
06. bře 2012 13:23 #90934
Odpověď od Hana Pexová
Uživatel
Dobrý den,
děkuji za odpověď s doeditováním českých znaků.
Mohl byste mi prosím poradit, jak "doeditovat" české znaky? Nebo kde na to najdu nějaký návod? Děkuji
děkuji za odpověď s doeditováním českých znaků.
Mohl byste mi prosím poradit, jak "doeditovat" české znaky? Nebo kde na to najdu nějaký návod? Děkuji
06. bře 2012 14:29 #90938
Odpověď od HonzaKr
Moderátor
Existuje plno editorů fontů. Zkuste vyhledat na googlu. Existují i online editory.