Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Phoca nahled
02. bře 2012 12:37 #90706
Zdravim lidi mam navaz dotazek, s jomlou zacinam 3den:), myslim ze sem si uspesne nahral Phoca Download Control Panel donej nahral fota z HDD, udelal odkaz v menu na galerii kde se mi obazky zobrazi ale jako by seznam nevidim nahledy(pripadne plnou velikost po kliku).
mam tam nazev obr. , detail, a download...
znamy mi poradil ze to je asi tim ze jomla pri UPLOADOVANI neudela prewiev obrazku(coz je asi pravda) a zaboha se mi nepodarilo najit kde se to dela:( (projizdel sem forum, i ytubko ale nic:( )
diky za kazdy tip..
ps:nahravam jak to vypada, klidne udelam printy i neceho jineho pokud pomuze
mam tam nazev obr. , detail, a download...
znamy mi poradil ze to je asi tim ze jomla pri UPLOADOVANI neudela prewiev obrazku(coz je asi pravda) a zaboha se mi nepodarilo najit kde se to dela:( (projizdel sem forum, i ytubko ale nic:( )
diky za kazdy tip..
ps:nahravam jak to vypada, klidne udelam printy i neceho jineho pokud pomuze
02. bře 2012 12:58 #90708
Phoca Cart - www.phoca.cz/phocacart - e-shop, e-commerce
Phoca Gallery - www.phoca.cz/phocagallery - obrázková galerie
Phoca Download - www.phoca.cz/phocadownload - stahování souborů
Phoca Guestbook - www.phoca.cz/phocaguestbook - guestbook
Odpověď od H13
Admin
Ahoj, u Phoca Download náhledy nejsou, obrázek musí být už připraven, možností jak ho zobrazit je víc:
- standardně
- v nastavení si vytvořit vlastní layout
- v css si vytvořit vlastní zobrazení
- upravit si php/html kód
- nebo použít funkci popsanou zde: www.phoca.cz/documents/17-phoca-download...mage-above-file-name
atd.
- standardně
- v nastavení si vytvořit vlastní layout
- v css si vytvořit vlastní zobrazení
- upravit si php/html kód
- nebo použít funkci popsanou zde: www.phoca.cz/documents/17-phoca-download...mage-above-file-name
atd.
Phoca Cart - www.phoca.cz/phocacart - e-shop, e-commerce
Phoca Gallery - www.phoca.cz/phocagallery - obrázková galerie
Phoca Download - www.phoca.cz/phocadownload - stahování souborů
Phoca Guestbook - www.phoca.cz/phocaguestbook - guestbook
02. bře 2012 14:31 #90713
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Když to čtu pořádně, tak mám obavu, že chyba je ve výběru komponenty. Vy nepotřebujete Phoca Download, ale
Phoca Gallery
. Chystáte se vytvořit fotogalerii, nebo se pletu?
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
02. bře 2012 16:10 #90718
Nojo natom neco bude ja sem ale TRUBKA:) jdu to hned opravit...a omlouvam se za zmatenost...budeto asi tim nevedel sem ze vtom sou rozdily:/
Odpověď od Rusher
Uživatel
Bong napsal: Když to čtu pořádně, tak mám obavu, že chyba je ve výběru komponenty. Vy nepotřebujete Phoca Download, ale Phoca Gallery . Chystáte se vytvořit fotogalerii, nebo se pletu?
Nojo natom neco bude ja sem ale TRUBKA:) jdu to hned opravit...a omlouvam se za zmatenost...budeto asi tim nevedel sem ze vtom sou rozdily:/