Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

Phoca Gallery - Nelze založit kategorii...

23. úno 2012 12:11 #90255
Odpověď od Bong
Moderátor
A po nainstalování PG jste v následujícím dialogu klepnul na tlačítko instalovat? Mě to na Endora funguje. Nafungovala jejich Joomla, která je tam k automatické instalaci...

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

23. úno 2012 12:31 #90258
Odpověď od CrocodilusCZ
Zkušený uživatel
No, abych byl upřímný, nepamatuji si co konkrétně jsem odškrtával, ale galerie se nainstalovala korektně, vše jsem odklikal. Jen nefungovala. Teď už je vše ok.

04. dub 2012 10:50 #92010
Odpověď od Josef Capík
Uživatel
Zdravím, mám stejný problém jako CrocodilusCZ.
3x odinstaloval PG a také znovu nainstaloval, ale pořád stejná hláška: "Uložení se nepodařilo z důvodu následující chyby Kategorie musí mít název"

Poradí mi někdo? :)

Joomla! 2.5.4
PG 3.2.0 Beta

04. dub 2012 12:33 #92016
Odpověď od H13
Admin
Dostaneš nějakou zprávu, když zapneš debug mode v globálním nastavení Joomla! a php error reporting na serveru?

Phoca Cart - www.phoca.cz/phocacart - e-shop, e-commerce
Phoca Gallery - www.phoca.cz/phocagallery - obrázková galerie
Phoca Download - www.phoca.cz/phocadownload - stahování souborů
Phoca Guestbook - www.phoca.cz/phocaguestbook - guestbook

04. dub 2012 13:20 #92019
Odpověď od Josef Capík
Uživatel
zapls sem debug mode v GN J! a po kliknutí na kategorii v PG se zobrazilo následující:

500 - Došlo k chybě.

JDatabaseMySQLi::query: 1146 - Table 'happychillidogs.i3xh0_phocagallery_categories' doesn't exist SQL=SELECT a.*,l.title AS language_title,uc.name AS editor,ag.title AS access_level,c.title AS parentcat_title, c.id AS parentcat_id,ua.id AS userid, ua.username AS username, ua.name AS usernameno,v.average AS ratingavg,cc.countid AS countid FROM `i3xh0_phocagallery_categories` AS a LEFT JOIN `i3xh0_languages` AS l ON l.lang_code = a.language LEFT JOIN i3xh0_users AS uc ON uc.id=a.checked_out LEFT JOIN i3xh0_viewlevels AS ag ON ag.id = a.access LEFT JOIN i3xh0_phocagallery_categories AS c ON c.id = a.parent_id LEFT JOIN i3xh0_users AS ua ON ua.id = a.owner_id LEFT JOIN i3xh0_phocagallery_votes_statistics AS v ON v.catid = a.id LEFT JOIN (SELECT cc.parent_id, count(*) AS countid FROM i3xh0_phocagallery_categories AS cc GROUP BY cc.parent_id ) AS cc ON a.parent_id = cc.parent_id WHERE (a.published IN (0, 1)) GROUP BY a.id ORDER BY a.title asc

04. dub 2012 14:06 #92023
Odpověď od CrocodilusCZ
Zkušený uživatel
Nemáš vytvořené tabulky pro PhocaGallery, tipuju. Mě ta instalace blbla na endoře, i u wedosu, nevím čím to je. Musí se vytvořit ručně v phpMyAdmin