Joomla 6.0
Dne 14. října 2025 bylo oficiálně vydáno Joomla 6.0 (kódové jméno Kuimarisha) společně s Joomla 5.4 (Kutegemea). Joomla 5.1 přinesla zabezpečené TUF aktualizace, ale s Joomla 5.4 / 6.0 přichází automatické aktualizace jádra, které budou probíhat bezpečně a bez nutnosti manuálního zásahu.
Platba kartou / prevodem na ucet
06. bře 2012 15:22 #90941
Odpověď od JR
Začátečník
Loni jsem s nima taky chvíli komunikoval ohledně implementace modulu do VM 1 a můžu potvrdit. Není s nima žádná domluva, nejeví zájem a melou stále dokola jak kafemlejnek. Je to škoda.
07. bře 2012 19:45 #90996
Odpověď od Jiří Biolek
Uživatel
Spojit se a bombardovat je, je dobrý nápad, ale jde vidět, že je to dobrý business, když nemají zájem o dálší zákazníky pojďme se tedy raději spojit něco vytvořit a dělat jim konkurenci

Když sebou budou stéjně laxně mrskat máme vyhráno
Když sebou budou stéjně laxně mrskat máme vyhráno
14. říj 2014 11:21 #118442
Odpověď od Lukáš Čermák
Začátečník
Zdravim, už je to trochu starší vlákno, ale chci se podělit o info. Právě řeším integraci gopay na joomlu 2.5 a VM2.0 a dostal jsem od nich zprávu, že prý vývoj přesunuli na externího dodavatele a to
www.easyjoomla.cz
.
Ty ovšem modul nabízejí za 79E, což mě dost mrzí , když gopay se na stránkách všude chvástá, jak mají vše zadarmo a hlavně moduly pro open systémy.
No nicméně jsem dostal mailem modul pro 1.5 a chtěl bych se zeptat, zda je vůbec reálné to přepsat na 2.5?
V opačném případě je vhodné použít jejich zdrojové kódy api co mi poslali? Nebo je nejlepší si koupit modul od konkurence na www.website21.cz/ za cca 1700,- Kč??
Mockrát díky za jakýkoliv info
Čermy.
Ty ovšem modul nabízejí za 79E, což mě dost mrzí , když gopay se na stránkách všude chvástá, jak mají vše zadarmo a hlavně moduly pro open systémy.
No nicméně jsem dostal mailem modul pro 1.5 a chtěl bych se zeptat, zda je vůbec reálné to přepsat na 2.5?
V opačném případě je vhodné použít jejich zdrojové kódy api co mi poslali? Nebo je nejlepší si koupit modul od konkurence na www.website21.cz/ za cca 1700,- Kč??
Mockrát díky za jakýkoliv info
Čermy.
14. říj 2014 17:23 #118445
Odpověď od hrackar
Pokročilý uživatel
Dobrý den,
pokud potřebujete modul pro HikaShop s Joomla verze 2.5 nebo 3.3 tak doporučuji kontaktovat www.website21.cz jejich modul je plně funkční pro Joomla 2.5 i 3.x.
pokud potřebujete modul pro HikaShop s Joomla verze 2.5 nebo 3.3 tak doporučuji kontaktovat www.website21.cz jejich modul je plně funkční pro Joomla 2.5 i 3.x.
Nejnovější příspěvky