Joomla 6.0
Dne 14. října 2025 bylo oficiálně vydáno Joomla 6.0 (kódové jméno Kuimarisha) společně s Joomla 5.4 (Kutegemea). Joomla 5.1 přinesla zabezpečené TUF aktualizace, ale s Joomla 5.4 / 6.0 přichází automatické aktualizace jádra, které budou probíhat bezpečně a bez nutnosti manuálního zásahu.
co je LTS verze ?
21. úno 2012 18:21 #90165
Dobrý den. Jsem tu nový a několikrát se mi nepodařilo nainstalovat joomlu 5.5.1. na hosting90. Nevím kde dělám chybu. A dále bych chtěl vědět, co znamená tzv. LTS verze. Pomůže mi někdo ?
21. úno 2012 18:28 #90166
Odpověď od lukas hajek
Pokročilý uživatel
No ono by stacilo polozit jednoduchy dotaz do googlu a odpoved by prisla sama. Myslim, ze Joomlu 5.5.1 se nepodarilo nainstalovat jeste nikomu, takze v tom nejste sam.
LTS je verze, ktera ma dlouhou podporu (J 1.5), STS jsou verze s kratkou podporou.
LTS je verze, ktera ma dlouhou podporu (J 1.5), STS jsou verze s kratkou podporou.
21. úno 2012 18:39 #90167
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Nejste jediný kdo bojuje s tímto hostingem, viz
www.joomlaportal.cz/index.php/forum/advs...name=1&childforums=1
Co máte přesně na mysli, když řeknete: "několikrát nepodařilo nainstalovat"?
Splňuje parametry požadavky na provoz Joomly ?
Co máte přesně na mysli, když řeknete: "několikrát nepodařilo nainstalovat"?
Splňuje parametry požadavky na provoz Joomly ?
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
21. úno 2012 21:30 #90178
Odpověď od Jan Krasa
Uživatel
Díky za reakce. Už jsem nainstaloval, ale zase tam nějak neumím dostat češtinu. Na FTP ji mám zabalenou i rozbalenou a stále ji v adminu v language manažeru nevidím. Nemůže ji to najít. Jo - a když ji chci natáhnout k instalaci přes instal zapakovanou, tak mi to hlásí, že to nejde.
21. úno 2012 21:42 #90181
www.joomlista.cz - blog o CMS Joomla!
www.joomlaskoleni.cz - Joomla! školení
www.grapharts.cz/
www.grapharts.cz/cs/hosting - Hosting pro Joomla!
Odpověď od David
Nováček
Zkontrolujte si chmod - oprávnění pro zápis do složek. Pravděpodobně proto Vám nejde instalovat.
www.joomlista.cz - blog o CMS Joomla!
www.joomlaskoleni.cz - Joomla! školení
www.grapharts.cz/
www.grapharts.cz/cs/hosting - Hosting pro Joomla!
22. úno 2012 10:16 #90200
Odpověď od Bart
Moderátor
Občas doporučuji přečíst si nějaký článek zde na portále, když se zrovna objeví. Potom se ztrácí smysl jejich psaní.
Vývojový plán Joomla!...
Vývojový plán Joomla!...
Nejnovější příspěvky