Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Úroveň přístupu v backendu
18. úno 2012 18:13 #89989
Nepodařilo se mi zjistit, jakým způsobem nastavím, aby se správcům webu zobrazovalo v backendu pouze to, co budou používat.. Poradil by mi prosim nekdo, jak toto nastavit?
18. úno 2012 21:36 #90000
Odpověď od David Kristof
Začátečník
Pokud bude mit nekdo s radou naklady a bude ho to stat vice nez napsani par radku prispevku, nemam jediny problem se s nim dohodnout na odmene. A v tom je ten rozdil!
18. úno 2012 21:51 - 18. úno 2012 21:52 #90001
Odpověď od radek
Zkušený uživatel
Rozdil je taky v tom, kdyz nekdo dela neco komercne a hleda rady na foru zdarma, a pak kdyz na tom samym foru hleda radu obycejnej clovek, ktery je rad, ze nainstaloval Joomlu. A to myslim obecne. Kazda rada, i ta sebegenialnejsi, je totiz napsani par radku prispevku. Proste bud poradit chci nebo ne. Rozdil je jen v tom, ze nekdo vi a jiny ne. U nas se rika: "Kdyz se to umi, tak je to svanda".
Ja o tomto netusil a je to celkem sila. Aspon z myho pohledu.
Ja o tomto netusil a je to celkem sila. Aspon z myho pohledu.
, jinak to nema cenu a sezente si nekoho kdo vam to udela za odmenu, protoze zdarma v takovem pripade vam tu nikdo blbecka delat nebude.
18. úno 2012 22:02 #90002
:: bývalý člen Joomlaportalu ::
Odpověď od HonzaKr
Moderátor
Rád bych požádal diskutujícího Radka178 a Enyoje, aby si odpustili podobné příspěvky, které nejsou k tématu.
:: bývalý člen Joomlaportalu ::