Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Obrazky pro jednotlive clanky v "Category blog"
06. úno 2012 11:16 #88778
Ahojte.
Chtel bych se zeptat, jak udelat, aby se mi zobrazovaly napr. 2-3 obrazky v Category blogu pro jednotlive clanky.
Diky.
Chtel bych se zeptat, jak udelat, aby se mi zobrazovaly napr. 2-3 obrazky v Category blogu pro jednotlive clanky.
Diky.
06. úno 2012 11:44 - 06. úno 2012 11:48 #88781
Odpověď od JoNy
Nováček
Zdravím, v blogu kategorií se většinou nechávají zobrazovat úvodníky článků. Úvodník se nejčastěji vybavuje jedním obrázkem, který funguje jako tlačítko "číst dále". To se dá zařídit několika způsoby:
1. Ručně vložit obrázek s odkazem - na toto doporučuji použít editor JCE se správcem obrázků a šablon (placené pluginy)
2. Pomocí přednastavených šablon - přednastavená šablona zjednoduší vložení a nastavení obrázku - doporučuji komponentu N3T
3. Pomocí speciálního rozšíření - mám dobrou zkušenost s pluginem MultiThumb
4. Pomocí rozšíření CCK - K2 , ZOO ... tam si sestavíš šablonu, nadefinuješ v ní umístění a velikost obrázku a nemusíš navíc řešit podporu multimédií, připojení souborů a komentářů ...
1. Ručně vložit obrázek s odkazem - na toto doporučuji použít editor JCE se správcem obrázků a šablon (placené pluginy)
2. Pomocí přednastavených šablon - přednastavená šablona zjednoduší vložení a nastavení obrázku - doporučuji komponentu N3T
3. Pomocí speciálního rozšíření - mám dobrou zkušenost s pluginem MultiThumb
4. Pomocí rozšíření CCK - K2 , ZOO ... tam si sestavíš šablonu, nadefinuješ v ní umístění a velikost obrázku a nemusíš navíc řešit podporu multimédií, připojení souborů a komentářů ...