Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Plugin z 1.5
05. úno 2012 13:15 #88707
Dobrý den potřeboval bych plugin který jsem měl na joomla 1.5 konkrétně embed pdf (pdf v článku) je nějaká možnost jak to převíst do j 2.5 nebo nějaký jiný způsob? a ještě mam nějaké moduly které bych potřeboval ale ty už nejsou tak důležité jako toto.Děkuji za pomoc.
10. úno 2012 01:15 - 10. úno 2012 01:17 #89009
Joomla je jako puzzle. Stačí vědět jak ty dílky k sobě poskládat.
Odpověď od prontik
Zkušený uživatel
ARI Docs Viewer
Umi to vlozit snad vsechny zname formaty dokonce i iFrame, ktere dela problemy uzivatelum s editorem TinyMCE.
Syntax pro vlozeni PDF do clanku
Umi to vlozit snad vsechny zname formaty dokonce i iFrame, ktere dela problemy uzivatelum s editorem TinyMCE.
Syntax pro vlozeni PDF do clanku
Code:
{aridoc engine="zoho" width="600" height="300"}http://www.domain.com/docs/doc1.pdf{/aridoc}
10. úno 2012 18:01 #89077
Odpověď od davsev
Začátečník
mě šlo spíše o to abych nemusel měnit ten plugin na strankach ktere jsem předělal do 2.5 kvuli předělavani spousty članku
10. úno 2012 18:21 #89078
Odpověď od prontik
Zkušený uživatel
Tak ten plugin, ktery jste na J 1.5 pouzival neni pro 2.5. A pokud ten plugin nechcete vymenit za takovy, ktery pro 2.5 je, tak jste nemel migrovat. To je treba si prvne rozmyslet pred migraci. Nevidim v tom logiku.
10. úno 2012 19:15 #89080
Odpověď od David Kristof
Začátečník
Co takhle nainstalovat zmineny plugin pro 2.5 a databazi clanku prohnat scrit pro nahrazeni syntaxe pro stary plugin na syntaxi pro ten novy?
Kolik takovych clanku odhadem mate, ze to nechcete predelavat rucne?
Kolik takovych clanku odhadem mate, ze to nechcete predelavat rucne?