Přihlásit se

Joomla 5.3 (17 dub 2025)

15. dubna 2025 byla oficiálně vydána nová verze populárního CMS Joomla – verze 5.3. Tato aktualizace přináší celou řadu vylepšení, vyšší bezpečnost a lepší výkon.

Chybové hlášení

27. led 2012 00:06 #88158
Chybové hlášení od JirkaV
Uživatel
Po instalaci se mě zobrazuje

Warning: JModuleHelper::include_once(/home/web/www.biomimi.eu/shop/templates/system/html/modules.php) [jmodulehelper.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/web/www.biomimi.eu/shop/libraries/joomla/application/module/helper.php on line 186

Warning: JModuleHelper::include_once() [function.include]: Failed opening '/home/web/www.biomimi.eu/shop/templates/system/html/modules.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php:/usr/share/pear') in /home/web/www.biomimi.eu/shop/libraries/joomla/application/module/helper.php on line 186

A to hned několikrát.. Pod tím je ale Joomla zobrazená
zde to je
Chtěl jsem tam nainstalovat Virtuemart a tady jsem se zasekl

27. led 2012 01:30 #88160
Odpověď od prontik
Zkušený uživatel
Joomlu jste nainstaloval v pohode a tohle vzniklo jakmile jste chtel instalovat nejake rozsireni? Ve vasem pripade VM? Zkousel jste nainstalovat i neco jineho? Jde to?

V prvni rade bych se asi podival na prava konkretniho souboru pro zapis. Tedy: libraries/joomla/application/module/helper.php
No a taky vsech folderu co jsou po ceste ke zminenemu souboru jestli maji povoleny zapis, tedy nastavene na 755.

Joomla je jako puzzle. Stačí vědět jak ty dílky k sobě poskládat.
Poděkovali: JirkaV

27. led 2012 08:46 #88162
Odpověď od JirkaV
Uživatel
To vzniklo po instalaci Joomly bez rozšíření.

27. led 2012 10:08 #88164
Odpověď od Bong
Moderátor
Jak jste soubory kopíroval? Asi vám něco chybí.

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

14. čvn 2012 21:41 #94655
Odpověď od JirkaV
Uživatel
Chybu dělalo rozšíření jednim modulem. Je již v popelnici a vše chodí OK.