Joomla 5.3 (17 dub 2025)
15. dubna 2025 byla oficiálně vydána nová verze populárního CMS Joomla – verze 5.3. Tato aktualizace přináší celou řadu vylepšení, vyšší bezpečnost a lepší výkon.
Chybové hlášení
27. led 2012 00:06 #88158
Po instalaci se mě zobrazuje
Warning: JModuleHelper::include_once(/home/web/www.biomimi.eu/shop/templates/system/html/modules.php) [jmodulehelper.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/web/www.biomimi.eu/shop/libraries/joomla/application/module/helper.php on line 186
Warning: JModuleHelper::include_once() [function.include]: Failed opening '/home/web/www.biomimi.eu/shop/templates/system/html/modules.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php:/usr/share/pear') in /home/web/www.biomimi.eu/shop/libraries/joomla/application/module/helper.php on line 186
A to hned několikrát.. Pod tím je ale Joomla zobrazená
zde to je
Chtěl jsem tam nainstalovat Virtuemart a tady jsem se zasekl
Warning: JModuleHelper::include_once(/home/web/www.biomimi.eu/shop/templates/system/html/modules.php) [jmodulehelper.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/web/www.biomimi.eu/shop/libraries/joomla/application/module/helper.php on line 186
Warning: JModuleHelper::include_once() [function.include]: Failed opening '/home/web/www.biomimi.eu/shop/templates/system/html/modules.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php:/usr/share/pear') in /home/web/www.biomimi.eu/shop/libraries/joomla/application/module/helper.php on line 186
A to hned několikrát.. Pod tím je ale Joomla zobrazená
zde to je
Chtěl jsem tam nainstalovat Virtuemart a tady jsem se zasekl
27. led 2012 01:30 #88160
Joomla je jako puzzle. Stačí vědět jak ty dílky k sobě poskládat.
Odpověď od prontik

Zkušený uživatel
Joomlu jste nainstaloval v pohode a tohle vzniklo jakmile jste chtel instalovat nejake rozsireni? Ve vasem pripade VM? Zkousel jste nainstalovat i neco jineho? Jde to?
V prvni rade bych se asi podival na prava konkretniho souboru pro zapis. Tedy: libraries/joomla/application/module/helper.php
No a taky vsech folderu co jsou po ceste ke zminenemu souboru jestli maji povoleny zapis, tedy nastavene na 755.
V prvni rade bych se asi podival na prava konkretniho souboru pro zapis. Tedy: libraries/joomla/application/module/helper.php
No a taky vsech folderu co jsou po ceste ke zminenemu souboru jestli maji povoleny zapis, tedy nastavene na 755.
Joomla je jako puzzle. Stačí vědět jak ty dílky k sobě poskládat.
Poděkovali: JirkaV
27. led 2012 10:08 #88164
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong

Moderátor
Jak jste soubory kopíroval? Asi vám něco chybí.
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
14. čvn 2012 21:41 #94655
Odpověď od JirkaV

Uživatel
Chybu dělalo rozšíření jednim modulem. Je již v popelnici a vše chodí OK.