Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
joomla 2.5 - robots.txt seo-servis
13. úno 2012 14:41 #89205
Odpověď od Ondřej Hlaváč
Začátečník
By mě zajímalo, zda to autoři neudělali schválně, protože "index, follow" je pro roboty prakticky totožné, jako když tento metatag neuvedete vůbec.
Výstupy těchto SEO nástrojů je potřeba brát s rezervou a správně interpretovat.
Výstupy těchto SEO nástrojů je potřeba brát s rezervou a správně interpretovat.
12. čvn 2013 16:20 #108503
Odpověď od Jan Chvosta
Uživatel
Tak jsem vše přepsal přesně dle tohoto návodu, ale pokud po uložení vše otestuju, zobrazuje se mi stále, že info pro roboty není vyplněno. Úpravu jsem provedl přes ftp - Total CMD. Poradí prosím někdo, kde by mohl být stále problém? Nebo trvá delší dobu, než se to při otestování domény objeví?
12. čvn 2013 16:36 #108505
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Když se pořádně podíváte na toto vlákno zjistíte, že tento problém je téměř rok a půl stará záležitost. Pokud vím aktuálně se již neobjevuje.
Otázka tedy zní: proč proboha používáte neaktualizovanou Joomlu? Řešte příčinu, ne následek. Teoreticky v tom může mít prsty ještě vaše šablona, ale to si lehce vyzkoušíte.
Otázka tedy zní: proč proboha používáte neaktualizovanou Joomlu? Řešte příčinu, ne následek. Teoreticky v tom může mít prsty ještě vaše šablona, ale to si lehce vyzkoušíte.
Poděkovali: Jan Chvosta
12. čvn 2013 16:54 #108509
Odpověď od Jan Chvosta
Uživatel
Děkuji za odpověď. Koukal jsem se na mou verzi a měl jsem 2.5.8., takže jsem jí právě aktualizoval a mám 2.5.11., avšak když jsem udělal i po téhle aktualizaci test, tak se mi index, follow nezobrazuje. Tak věděl by někdo čím to je? Nebo se to může projevit až později po aktualizaci?
12. čvn 2013 17:04 #108510
Odpověď od Bong
Moderátor
Cache Joomly a prohlížeče máte vykydanou? Jinou šablonu jste zkoušel?
Testem myslíte co? Nějaký webový seotest? A napadlo vás podívat se rovnou do kódu stránky než čekat co uvidí nějaký problematický nástroj??
Testem myslíte co? Nějaký webový seotest? A napadlo vás podívat se rovnou do kódu stránky než čekat co uvidí nějaký problematický nástroj??
12. čvn 2013 17:53 #108513
Odpověď od Jan Chvosta
Uživatel
V "Údržba" - "Promazat mezipaměť" jsem zkoušel, ale nic tam k promazání není. Šablonu jinou zkusím, ale když zkusím jinou šablonu, nemůže se mi změnit/smazat část webu? Třeba slideshow, guestbook - aby pak po nastavení původní šablony opět fungovalo.
Ano, myslím webový test. Na ten kód stránky jsem se také díval, ale tam to index, follow není.
Jinak mě na této šabloně index, follow normálně fungovalo (web v provozu cca rok) - prověřoval jsem to v minulosti, jenže za posledních 14 dní web začal klesat v pozicích vyhledávačů, tak jsem si udělal test a ten index, follow tam není. A to navzdory tomu, že s webem se poslední dobou vůbec nic nedělalo.
Tak nevím, kde může být chyba...
Ano, myslím webový test. Na ten kód stránky jsem se také díval, ale tam to index, follow není.
Jinak mě na této šabloně index, follow normálně fungovalo (web v provozu cca rok) - prověřoval jsem to v minulosti, jenže za posledních 14 dní web začal klesat v pozicích vyhledávačů, tak jsem si udělal test a ten index, follow tam není. A to navzdory tomu, že s webem se poslední dobou vůbec nic nedělalo.
Tak nevím, kde může být chyba...