Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
joomla 2.5 - robots.txt seo-servis
12. čvn 2013 17:55 #108514
Joomla! pro každého
Odpověď od ghost
Zkušený uživatel
a co nam dat traba odkaz na vas web?
pokud nechcete verejne, tak alespon do soukrome zpravy
pokud nechcete verejne, tak alespon do soukrome zpravy
Joomla! pro každého
Poděkovali: Jan Chvosta
14. čvn 2013 13:13 #108551
Odpověď od Jan Chvosta
Uživatel
Nakonec se tedy vše vyřešilo úpravou přes ftp (chyba zřejmě v šabloně). Díky za rady, velký dík patří především uživateli ghost
29. říj 2013 12:11 #112141
Odpověď od vana78
Začátečník
Zdravím, taky se mi nezobrazuje index follow, kde u vás byla chyba v šabloně. Díky za případnou odpověď, Vana
29. říj 2013 12:26 #112142
Odpověď od vana78
Začátečník
Jinak ještě používám SobiPro, ale teď jsem si všiml, že ani na ostatních stránkách, které jsem aktualizoval jsem index follow není, Vana
29. říj 2013 15:06 #112145
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Co myslíte tím: ani na ostatních stránkách, které jsem aktualizoval jsem index follow není?
Začněte od začátku:
Joomlu máte v aktuání verzi 2.5.14?
Zobrazení index, foollow máte v globálním nastavení povoleno?
A co v položkách menu, v článcích atd? Máte Roboti na index, foollow?
Šablonu používáte jakou? Odkaz?
To, že vám chybí index, foollow jste zjistil jak? Nenapsal vám to nějaký SEO nástroj?
Začněte od začátku:
Joomlu máte v aktuání verzi 2.5.14?
Zobrazení index, foollow máte v globálním nastavení povoleno?
A co v položkách menu, v článcích atd? Máte Roboti na index, foollow?
Šablonu používáte jakou? Odkaz?
To, že vám chybí index, foollow jste zjistil jak? Nenapsal vám to nějaký SEO nástroj?
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
29. říj 2013 18:01 #112147
Odpověď od radek
Zkušený uživatel
Necetl jsem to cely, nechce se mne to cist, ale pokud je problem to, ze se v robots.txt nezobrazuje index, follow, tak mluvi pravdu. Joomla ma bug uz cca od pocatku verze 2.5, kde i pri zatrzeni index, follow v administraci, toto nezapise do robots.txt. Musi udelat tohle, jen radek uz je ted o par cisel jinej:
V souboru administrator\components\com_config\models\forms\application.xml na řádku 374 je hodnota option prázdná, přestože by měla obsahovat „index, follow“. Dopsáním této hodnoty dojde k opravě chyby.