Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
GDPR od J!Extensions - nastavení pro consent mode V2
18. čvc 2024 11:07 #149594
Ahoj,
měl bych takovou technickou otázku:
stále ještě mám jeden web na J2.5, snad jen do dodělání nového a potřebuji cookies lištu.
Zvolil jsem tuto storejextensions.org/extensions/gdpr.html
Koupil jsem licenci jal se studovat a nastavovat.
Ale nemůžu přijít na to, jak nastavit nebo co doplnit do retargetingového kódu od Seznamu, aby mi to na Seznam posílalo 1, když uživatel souhlasí a nebo 0, když nesouhlasí.
Poradí mi někdo, případně nějaké info...
Moc díky
Leoš
měl bych takovou technickou otázku:
stále ještě mám jeden web na J2.5, snad jen do dodělání nového a potřebuji cookies lištu.
Zvolil jsem tuto storejextensions.org/extensions/gdpr.html
Koupil jsem licenci jal se studovat a nastavovat.
Ale nemůžu přijít na to, jak nastavit nebo co doplnit do retargetingového kódu od Seznamu, aby mi to na Seznam posílalo 1, když uživatel souhlasí a nebo 0, když nesouhlasí.
Poradí mi někdo, případně nějaké info...
Moc díky
Leoš
18. čvc 2024 11:29 #149595
Odpověď od Leoš
Pokročilý uživatel
Teď jsem ještě dostal info od podpory componenty:
Nenašel by se někdo, kdo toto řešil, případně zaplatím za zprovoznění.
Moc díky
Leoš
- mělo by to být možné, protože každá kategorie umožňuje spustit vlastní skript, když je souhlas přijat nebo odmítnut.
Nenašel by se někdo, kdo toto řešil, případně zaplatím za zprovoznění.
Moc díky
Leoš
20. čvc 2024 09:53 #149608
Odpověď od Leoš
Pokročilý uživatel
Tak problém jsem vyřešil s podporou komponenty. Bylo to doslova na počkání. Neuvěřitelně ryché a levné. J!Extensions mají opravdu skvělou podporu.
25. čvc 2024 14:05 #149615
Odpověď od nicmenenapadlo
Uživatel
Ahoj Leoši,
rád bych Vás poprosil, můžete zveřejnit či napsat, jak jste problém s retargetingem a konverzemi v kódu u seznamu vyřešil s tímto rozšířením, aby vkládalo správnou hodnotu? Využívám stejné rozšíření.
Řešil jste i u googlu to samé s touto komponentou?
Již mě bombardují jak u seznamu tak
Pokud jste měl s tím náklady apod., rád se podělím, uhradím apod., jen to potřebuji akutně vyřešit.
děkuji mnohokrát, Petr
rád bych Vás poprosil, můžete zveřejnit či napsat, jak jste problém s retargetingem a konverzemi v kódu u seznamu vyřešil s tímto rozšířením, aby vkládalo správnou hodnotu? Využívám stejné rozšíření.
Řešil jste i u googlu to samé s touto komponentou?
Již mě bombardují jak u seznamu tak
Pokud jste měl s tím náklady apod., rád se podělím, uhradím apod., jen to potřebuji akutně vyřešit.
děkuji mnohokrát, Petr
26. čvc 2024 12:04 #149619
Odpověď od Cony
Moderátor
Pokud máte Joomla 3 nebo novější, můžete vyzkoušet n3t Cookie Consent, kde je toto vše popsáno v nápovědě, popř. i zde na fóru. U komponenty GDPR byly nějaké potíže, už si přesně nepamatuji jaké, které krom jiného právě vedli k vytvoření pluginu n3t Cookie Consent. Myslím, že jsme to také tady někde diskutovali...
07. srp 2024 21:21 - 07. srp 2024 21:39 #149635
Odpověď od Leoš
Pokročilý uživatel
Je to vyřešeno dodaným javascriptem do souboru root/templates/jmenošablony/js/custom.js Ale já to implementoval ještě na Joomlu 2.5, což byl ten problém. Kdybych měl vyší verzi joomly, řešil bych to jak psal Cony níže.
Náklady byly hodinová práce jejich programátora - 1000 Kč
Spíš než kopírovat ten script bude lepší s nimi konzultovat individuální postup. Pokud máte zakoupené rozšíření, tak reagují famózně rychle.
Náklady byly hodinová práce jejich programátora - 1000 Kč
Spíš než kopírovat ten script bude lepší s nimi konzultovat individuální postup. Pokud máte zakoupené rozšíření, tak reagují famózně rychle.