Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Easy Feeder - problém
14. srp 2017 23:36 - 14. srp 2017 23:42 #132072
Dobrý večer.
Mám na jednom eshopu Easy Feeder. Půl roku fungovalo vše v pořádku, a najednou mi přestala komponenta vytvářet exporty. Hlásí to chybu 500, když ale zapnu debug, je tam mraky a mraky chyb. Nejsem si vědom toho, že bych na onom eshopu něco měnil, tak nechápu, protč to najednou nefunguje.
Je schopen mě někdo nasměrovat?
Mám na jednom eshopu Easy Feeder. Půl roku fungovalo vše v pořádku, a najednou mi přestala komponenta vytvářet exporty. Hlásí to chybu 500, když ale zapnu debug, je tam mraky a mraky chyb. Nejsem si vědom toho, že bych na onom eshopu něco měnil, tak nechápu, protč to najednou nefunguje.
Je schopen mě někdo nasměrovat?
Code:
Warning: Missing argument 2 for VirtueMartModelProduct::getPrice(), called in /data/web/virtuals/32295/virtual/www/administrator/components/com_easyfeeder/models/element_types/virtuemart/product_price.php on line 127 and defined in /data/web/virtuals/32295/virtual/www/administrator/components/com_virtuemart/models/product.php on line 1688
Warning: Missing argument 3 for VirtueMartModelProduct::getPrice(), called in /data/web/virtuals/32295/virtual/www/administrator/components/com_easyfeeder/models/element_types/virtuemart/product_price.php on line 127 and defined in /data/web/virtuals/32295/virtual/www/administrator/components/com_virtuemart/models/product.php on line 1688
Notice: Undefined variable: quantity in /data/web/virtuals/32295/virtual/www/administrator/components/com_virtuemart/models/product.php on line 1705
Notice: Undefined variable: customVariant in /data/web/virtuals/32295/virtual/www/administrator/components/com_virtuemart/models/product.php on line 1708
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /data/web/virtuals/32295/virtual/www/administrator/components/com_virtuemart/helpers/calculationh.php on line 1276
Notice: Undefined variable: quantity in /data/web/virtuals/32295/virtual/www/administrator/components/com_virtuemart/models/product.php on line 1710
Notice: Undefined property: stdClass::$categories in /data/web/virtuals/32295/virtual/www/administrator/components/com_virtuemart/helpers/calculationh.php on line 253
15. srp 2017 16:38 #132077
Odpověď od ma®vays

Návštěvník
Takže, Easy Feeder už na wedosu nikdo nerozjede 
Dobrý den,
za nefunkčností nestojí přechod z apache na nginx, stále používáme apache. Rozdíl je v tom, jak odbavujeme požadavky PHP. Dříve to bývalo pomocí fastCGI, nyní je toto řešeno pomocí PHP-FPM a ta zmíněnou funkci nezná. Obávám se, že nebude možné zmíněnou funkci využívat.
S přáním hezkého dne,
WEDOS Internet, a.s.

Dobrý den,
za nefunkčností nestojí přechod z apache na nginx, stále používáme apache. Rozdíl je v tom, jak odbavujeme požadavky PHP. Dříve to bývalo pomocí fastCGI, nyní je toto řešeno pomocí PHP-FPM a ta zmíněnou funkci nezná. Obávám se, že nebude možné zmíněnou funkci využívat.
S přáním hezkého dne,
WEDOS Internet, a.s.
15. srp 2017 22:17 #132079
Odpověď od Cony

Moderátor
Jedno z možných řešení, vytvořit soubor defines.php, nahrát ho do kořenvé složky Joomly a dopsat do něj následující kód:
Code:
<?php
if (!function_exists('getallheaders'))
{
function getallheaders()
{
$headers = array ();
foreach ($_SERVER as $name => $value)
{
if (substr($name, 0, 5) == 'HTTP_')
{
$headers[str_replace(' ', '-', ucwords(strtolower(str_replace('_', ' ', substr($name, 5)))))] = $value;
}
}
return $headers;
}
}
13. lis 2017 08:45 #132998
MiniJoomla! - www.minijoomla.cz - eshop s rozšířením Joomla/VM
Email Manager - aplikace na správu šablon emailů pro VirtueMart
Easy Feeder - aplikace na generování XML/CSV feedů a napojení na ERP pro VM
PragueClassicconcert - portál pro prodej vstupenek na systému Joomla
Odpověď od Rudolf

Joomla Expert
Díky,
úpravu funkce getallheaders pro wedos jsem zahrnul do novější verze aplikace. Otestováno na wedosu a vypadá že funguje
Chyby co popisujete na začátku se mi nezdají že souvisí s touto funkcí, spíše jde o upgrade virtuemartu?
Je třeba zakoupit novější verzi, ta původní na EasyJoomla je již 2 roky stará a nikdo ji neupgraduje.
Napište mi prosím na email:
rudolf.balas@minion.cz
Hezký den
úpravu funkce getallheaders pro wedos jsem zahrnul do novější verze aplikace. Otestováno na wedosu a vypadá že funguje

Chyby co popisujete na začátku se mi nezdají že souvisí s touto funkcí, spíše jde o upgrade virtuemartu?
Je třeba zakoupit novější verzi, ta původní na EasyJoomla je již 2 roky stará a nikdo ji neupgraduje.
Napište mi prosím na email:
rudolf.balas@minion.cz
Hezký den
MiniJoomla! - www.minijoomla.cz - eshop s rozšířením Joomla/VM
Email Manager - aplikace na správu šablon emailů pro VirtueMart
Easy Feeder - aplikace na generování XML/CSV feedů a napojení na ERP pro VM
PragueClassicconcert - portál pro prodej vstupenek na systému Joomla