Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Kvíz
30. dub 2016 09:12 #126819
Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, našel by se tu někdo, kdo má dobrou zkušenost s pluginem, kde bych mohla vytvářet kvízy a byl kompatibilní s Joomlou2.5? Menší problém je v tom, že mám právě Joomlu 2.5 a všechny pluginy, na které jsem se koukala byly na Joomlu 3.
Zkoušela jsem jquarks (ale ten byl pro Joomlu 1.5 a ten kvíz mi nešel vložit na stránku), pak také txtquiz (ale ten je pro Joomlu 3 a hází mi Error 500).
Předem děkuji za jakoukoliv odpověď
chtěla bych se zeptat, našel by se tu někdo, kdo má dobrou zkušenost s pluginem, kde bych mohla vytvářet kvízy a byl kompatibilní s Joomlou2.5? Menší problém je v tom, že mám právě Joomlu 2.5 a všechny pluginy, na které jsem se koukala byly na Joomlu 3.
Zkoušela jsem jquarks (ale ten byl pro Joomlu 1.5 a ten kvíz mi nešel vložit na stránku), pak také txtquiz (ale ten je pro Joomlu 3 a hází mi Error 500).
Předem děkuji za jakoukoliv odpověď
30. dub 2016 15:56 - 30. dub 2016 15:59 #126833
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Musíte používat rozšíření určené pro konkrétní verzi Joomly, kterou provozujete (1.5, 2.5, 3.x). Na stránce
extensions.joomla.org/tags/quiz
kvízy najdete včetně odkazů ke stažení. Někteří autoři ještě nabízejí verze fungující i pod J2.5.
Další možností je přejít na Joomla 3. Bude stále těžší shánět fungující rozšíření a bezpečnostní opravy pro nepodporované verze (J1.5 a J2.5).
Další možností je přejít na Joomla 3. Bude stále těžší shánět fungující rozšíření a bezpečnostní opravy pro nepodporované verze (J1.5 a J2.5).
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.