Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Random Flash Module
20. čvc 2015 17:15 - 20. čvc 2015 17:18 #122701
Ahoj, nemáte někdo zkušnost s
Random Flash Module
? Jedná se o jecnoduchý modul pro zobrazení flash bannerů. V nastavení modulu se uvádí cesta k souboru (nebo více souborům) s příponou ".swf" Soubory ".swf" se mají přejmenovat na "1.swf", "2.swf", "3.swf" atd. Vytvořil jsem si podadresář "test" ve složce "images". V podadresáři test mám složku "res", soubor "template.xml" a soubor "test.swf", ve složce "res" mám soubor "obrázek.jpg" a soubor "template.swf". Problém je, že ikdyž odkážu do jedné nebo druhé složky (i s přejmenovanými soubory), tak se mi banner nezobrazí (v banneru se objevuje hláška "xml load error"). Normálně mi však banner funguje (mám otestováno) a tak myslím, že chyba bude někde jinde. Díky za radu.
20. čvc 2015 17:36 #122702
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
No tak máte špatně zadanou cestu k souborům, nebo špatně udělaný soubor xml (třeba chyba v syntaxi nebo kódování).
Pod ruce vám nikdo nevidí, dejte aspoň odkaz.
Pod ruce vám nikdo nevidí, dejte aspoň odkaz.
20. čvc 2015 17:56 #122703
Odpověď od Jan Kedvis
Zkušený uživatel
Mám ten banner v uzavřené sekci a nemohu dát veřejný odkaz. Mohu pouze soukroumě. Díky za pochopení.
20. čvc 2015 18:43 #122704
Odpověď od Bong
Moderátor
Tak zkuste dát screen nastavení. Nebo, lépe, si pusťte třeba Firebug. Uvidíte hned, zda je cesta správně a jaké další chyby se objevují.
Na fóru rozšíření se podobná chyba objevuje se špatnou verzí modulu. Máte opravdu pro svoji Joomlu?
www.dart-creations.com/forum/4-joomla-random-flash-module
Na fóru rozšíření se podobná chyba objevuje se špatnou verzí modulu. Máte opravdu pro svoji Joomlu?
www.dart-creations.com/forum/4-joomla-random-flash-module
Poděkovali: Jan Kedvis
20. čvc 2015 19:19 #122705
Odpověď od Jan Kedvis
Zkušený uživatel
Mám to na J.2.5 a stažený mám mod_randomflash2x. není k tomu popis a instalace proběhla OK. Problém asi bude v souboru xml. Teď vidím, že na JED je to pro J3 a to by mohl být ten důvod. Na autora jsem zatím nenašel email a ani nemohu najít (na jeho stránkách) verzi pro J.2.5 Díky.