Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
ako nájsť súbor, ktorého zdroj chcem zmeniť?
13. kvě 2015 13:02 #121783
Dobrý, pomôžte mi s mojim problémom.. Potrebujem nájsť súbor v asi miliónoch súborov v joomle. Ide o to, že potrebujem niektoré css upravovať ale neviem, kde ich mám nájsť. Skúšal som vo firefoxe firebug, no tam mi neukáže cestu k súboru, ktorý potrebujem opraviť. tiež som skúšal ,,preskúmať prvok" na chrome, no tiež mi súbor nenájde.. Dá sa probím nejako uľahčiť hľadanie súborov v joomle? Kód vidím, viem ho dokonca aj trošku upravovať cez firebug no tam sa to nedá uložiť a neviem, kde ho nájdem aby som ho potom vedel zmeniť.. ďakujem veľmi pekne
13. kvě 2015 13:17 #121784
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Nepíšete co upravujete, ale všeobecně hledejte v souborech vaší použité šablony, tedy ve složce templates/vasepouzitasablona/.
Jestliže ve Firebugu vidíte kód, máte možnost zjistit kde se nachází. Naučte se s tímto rozšířením pracovat.
Chcete-li poradit konkrétně MUSÍTE dát odkaz na stránku s chybou zobrazení.
Jestliže ve Firebugu vidíte kód, máte možnost zjistit kde se nachází. Naučte se s tímto rozšířením pracovat.
Chcete-li poradit konkrétně MUSÍTE dát odkaz na stránku s chybou zobrazení.
13. kvě 2015 13:38 #121785
Odpověď od rado6854658
Návštěvník
www.mhslovakia.sk/e-shop/kozmetika/ak-pr...kolagenu-20ml-detail
tu, ale aj pri každom inom produkte je ,,opýtajte sa na tento produkt/cenu"
po kliknutí sa zobrazí formulár a ten chcem zmeniť... a, môžem sa Vás opýtať, kde vo firebug mi ukáže tú cestu k súboru?
Ďakujem Vám za odpoveď
tu, ale aj pri každom inom produkte je ,,opýtajte sa na tento produkt/cenu"
po kliknutí sa zobrazí formulár a ten chcem zmeniť... a, môžem sa Vás opýtať, kde vo firebug mi ukáže tú cestu k súboru?
Ďakujem Vám za odpoveď
13. kvě 2015 15:56 - 13. kvě 2015 15:59 #121788
Odpověď od Bong
Moderátor
14. kvě 2015 08:25 #121792
Odpověď od rado6854658
Návštěvník
Ďakujem, no presne takto som to skúšal... Lenže tam mi nezobrazí súbor, ktorý upravovať, len link na ten formulár... Prikladám printscreen.... Naozaj si s tým už neviem dať nijako rady..
14. kvě 2015 08:29 #121793
Odpověď od rado6854658
Návštěvník
a čo chcem upravovať? chcem tam pridať ešte jedno pole. Je tam meno, e-mail a potrebujem tam ešte dať telefón:
No a nejedná sa mi len o tento súbor. Potrebujem nájsť ešte jeden, pretože musím pri niektorých produktoch odstrániť ikonu ,,vložiť do košíka" a na miesto toho tam budem dávať tlačidlo s prekliknutím na iný e-shop, pretože niektoré veci nebudeme predávať priamo my, ale náš partnerský obchod... A keď som vo virtuemarte pridal užívateľské pole (reťazec) a potom mu pridelím link, na ktorom je ten produkt, tak mi to nefunguje... potrebujem teda potom aj ten súbor nájsť
No a nejedná sa mi len o tento súbor. Potrebujem nájsť ešte jeden, pretože musím pri niektorých produktoch odstrániť ikonu ,,vložiť do košíka" a na miesto toho tam budem dávať tlačidlo s prekliknutím na iný e-shop, pretože niektoré veci nebudeme predávať priamo my, ale náš partnerský obchod... A keď som vo virtuemarte pridal užívateľské pole (reťazec) a potom mu pridelím link, na ktorom je ten produkt, tak mi to nefunguje... potrebujem teda potom aj ten súbor nájsť