Joomla 6.0
Dne 14. října 2025 bylo oficiálně vydáno Joomla 6.0 (kódové jméno Kuimarisha) společně s Joomla 5.4 (Kutegemea). Joomla 5.1 přinesla zabezpečené TUF aktualizace, ale s Joomla 5.4 / 6.0 přichází automatické aktualizace jádra, které budou probíhat bezpečně a bez nutnosti manuálního zásahu.
Nefunkční Gcalendar
18. pro 2014 15:10 #119399
Ahoj, po foru jsem trochu brouzdal a zjistil jsem, že za gcalendar existuje již náhrada DPCalendar.
Gcalendář již nefunguje a pro moje účely se mi nechce plati verze DPCalendar pro.
Potřebuji pouze výpis akcí z google kalendáře v tomto formátu:
1.1.2015 - 3.1.2015 Návštěva
10.2.2015 - 11.2.2015 Návštěva 2
Nevíte někdo o nějaké jednoduché komponentě, která by to uměla a byla zadarmo?? Popř. co používáte vy.
Gcalendar mi na tohle plně vyhovoval.
Předem moc děkuji za reakce
Gcalendář již nefunguje a pro moje účely se mi nechce plati verze DPCalendar pro.
Potřebuji pouze výpis akcí z google kalendáře v tomto formátu:
1.1.2015 - 3.1.2015 Návštěva
10.2.2015 - 11.2.2015 Návštěva 2
Nevíte někdo o nějaké jednoduché komponentě, která by to uměla a byla zadarmo?? Popř. co používáte vy.
Gcalendar mi na tohle plně vyhovoval.
Předem moc děkuji za reakce
18. pro 2014 15:23 #119400
Znáte-li řešení, sdělte ho - pomůžete ostatním při řešení stejného problému, i případný "rádce" bude vědět, poradil-li správně nebo špatně.
Odpověď od karel
Zkušený uživatel
Znáte-li řešení, sdělte ho - pomůžete ostatním při řešení stejného problému, i případný "rádce" bude vědět, poradil-li správně nebo špatně.
Poděkovali: Karel
19. pro 2014 15:56 #119411
Odpověď od Karel
Začátečník
Ahoj, obě komponenty nainstalovány a odzkoušeny.
icagenta - nenabízí propojení s google kalendářem - alespoň né ve free verzi
Scheduler - nemohu se spojit s google kalendářem, navíc je tam pouze tlačítko na import akcí, potřeboval bych, aby to dělalo automaticky
icagenta - nenabízí propojení s google kalendářem - alespoň né ve free verzi
Scheduler - nemohu se spojit s google kalendářem, navíc je tam pouze tlačítko na import akcí, potřeboval bych, aby to dělalo automaticky
20. pro 2014 14:25 - 20. pro 2014 14:45 #119412
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Těch rozšíření zase tak moc nebude. Ale zkuste to na JED prohledat, třeba i mezi pluginy a moduly:
extensions.joomla.org/extensions/extensi...ents/google-calendar
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Poděkovali: Karel
21. pro 2014 09:18 #119413
Odpověď od Karel
Začátečník
Diky za reakce, ale ani tento plugin a modul je pro mě nepoužitelný. Pouze vloží tabulku google kalendáře. Já potřebuji pouze textový výstup.
Myslím, že to bude asi trochu oříšek
Myslím, že to bude asi trochu oříšek
Nejnovější příspěvky