Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
MP3 Player
13. zář 2014 09:32 #117809
Zdravím. Potřeboval bych pomoci vysvětlit, jak pracuje mp3 player na webu a co potřebuje od mne, aby přehrával mnou nahrané mp3 soubory na serveru. Zkouším Simple mp3 player, bez problému jsem ho nainstaloval a zadal cestu k mp3 souboru. Na webu se zobrazuje player i název mp3 souboru ale hudba nehraje. Zkoušel jsem googlit a hledat videa s postupem na youtube.. ale každý to dělá nějak jinak a přes něco jiného a jsem v tom ztracený.. moc prosím o pomoc a předem děkuji Pavel.
13. zář 2014 10:45 #117810
Myslenie je najťažšou prácou aká existuje a práca ma fascinuje!
Celé hodiny sa vydržím pozerať, ako niekto pracuje
Odpověď od fire150
Pokročilý uživatel
Prv než začnete googliť prečítajte si návody a rady u "výrobcu" . V rýchlosti som to prebehol a najčastejší problém býva zle zadaná cesta k súboru ( fórum ), zlý názov. Mne po nainštalovaní išiel bez problémov. Máte jeden alebo viac súborov? Verzia joomla 2.5? ( nie je pre J3.x).
P.S. Od J1.5 až po 3.x používam JW Player Module aj na videá i mp3 a ešte ma nesklamal. Pokiaľ ale chcete prehrávať väčšie množstvo súborov asi bych sa obzrel po nejakom inom.
P.S. Od J1.5 až po 3.x používam JW Player Module aj na videá i mp3 a ešte ma nesklamal. Pokiaľ ale chcete prehrávať väčšie množstvo súborov asi bych sa obzrel po nejakom inom.
Myslenie je najťažšou prácou aká existuje a práca ma fascinuje!
Celé hodiny sa vydržím pozerať, ako niekto pracuje
13. zář 2014 12:21 #117816
Odpověď od Pavel
Uživatel
Mám joomla 2.5. Zkoušel jsem prozatím jen jeden soubor. Také myslím že problém bude se zadáváním té cesty k souboru. Ale název složky jsem zadal správně.. protože když se podívám na Své stránky, tak tam se v tom přehrávači název zobrazuje správně.
13. zář 2014 12:24 #117817
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Dejte alespoň odkaz na stránku s chybou, takhle se dá jen říct: máte něco špatně... Také když se bavíte o konkrétním rozšíření musíte napsat o jakém... jinak skončíme v akademických debatách...
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
13. zář 2014 12:40 #117820
Odpověď od Pavel
Uživatel
je to konkrétně toto
extensions.joomla.org/extensions/multime...ayers-a-gallery/8338