Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Problém s update yoo zoo
05. srp 2014 18:11 - 05. srp 2014 18:13 #117380
Odpověď od Majky
Nováček
Všchno bylo OK. Jenom pak když jsem šel do komponentov a tam spustil ZOO tak mi naběhla stránka ne jak má kde mám vše a rozdelení atd... ale zelené tlačitko START UPDATE na levé straně a na pravé straně
"For the ZOO to function correctly it needs to run the following update script(s): 3.1.1"
A pod tím popis co je v té verzi nové. A to tlačitko START UPDATE nereaguje.
Teď když jsem dal F12 tak mi to vypsalo jednu chybu: Uncaught TypeError: undefined is not a function
"For the ZOO to function correctly it needs to run the following update script(s): 3.1.1"
A pod tím popis co je v té verzi nové. A to tlačitko START UPDATE nereaguje.
Teď když jsem dal F12 tak mi to vypsalo jednu chybu: Uncaught TypeError: undefined is not a function
05. srp 2014 18:50 #117381
:: bývalý člen Joomlaportalu ::
Odpověď od HonzaKr
Moderátor
Po instalaci provede ZOO kontrolu asi 20 parametrů nastavení webhostingu a všechny vypíše. Byly opravdu všechny parametry zelené? Pokud máte zálohy, zkuste znovu instalovat novou verzi ZOO a zkontrolujte zda je vše zelené. Potom provedete upgrade DB.
Odesláno z mého Z30 pomocí Tapatalk
Odesláno z mého Z30 pomocí Tapatalk
05. srp 2014 19:30 #117382
Odpověď od Majky
Nováček
Všechno je OK až na tohle:
Extension: Alternative PHP Cache (APC) Not OK An opcode cache, like the Alternative PHP Cache (APC) extension, might significantly improve ZOOs memory footprint. www.php.net/manual/en/book.apc.php
Extension: Alternative PHP Cache (APC) Not OK An opcode cache, like the Alternative PHP Cache (APC) extension, might significantly improve ZOOs memory footprint. www.php.net/manual/en/book.apc.php
06. srp 2014 09:02 #117385
Odpověď od HonzaKr
Moderátor
Pro instalaci toto není důležité. Po pravé straně máte pouze informaci o spuštění skriptu 3.1.1?
Jak máte nastavenou mezipaměť v globálním nastavení?
Jak máte nastaveno SEO v globálním nastavení?
Používáte nějaké externí přepisování URL?
Jak máte nastavenou mezipaměť v globálním nastavení?
Jak máte nastaveno SEO v globálním nastavení?
Používáte nějaké externí přepisování URL?
06. srp 2014 10:03 #117387
Odpověď od Majky
Nováček
Mezipaměť: Vypnuto - ukládaní je zakázano. Zpracování: Soubor. Uložení: 15
SEO: Iba URL přátelské k vyhledávačum mám ANO jinak všechno NE
Žádné externí přepisování nepoužívam
SEO: Iba URL přátelské k vyhledávačum mám ANO jinak všechno NE
Žádné externí přepisování nepoužívam
06. srp 2014 12:46 #117388
Odpověď od Cony
Moderátor
Ještě jedna věc mne napadla - co AddBlock - nepoužíváte? Zkoušel jste jiný prohlížeč?