Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Problém s update yoo zoo
05. srp 2014 11:31 #117369
Dobrý den. Chtěl bych Vás poprosit o radu. Mám joomla 2.5.16 a měl jsem tam yoo zoo 2 něco. Teď jsem tam nainstaloval yoo zoo 3.1.6 co je nejnovější. Nainstalovalo mi to správně. Jenomže když jsem spustil yoo zoo tak mi to otevřelo okno kde na levé straně je veliké zelené tlačitko START UPDATE a na pravé straně je popis co ten update bude dělat. Pokud kliknu na to START UPDATE tak mi to nic nedělá a ja bez toho se nemohu dostát do ovládaní yoo zoo takže vše co tam teď mám se do toho nedostanu pokud neproběhne ten UPDATE. Co mám dělat? Děkuji.
05. srp 2014 11:56 #117370
Odpověď od Cony
Moderátor
Tipl bych nějaký konflikt JavaScriptu. Zkuste promazat mezipaměť prohlížeče (Ctrl+F5). Pokud to nepomůže, zkuste se podívat do konzole (F12), jestli tam není vypsána nějaká chyba. Případně si zkuste zakázat nějaké rozšiřující pluginy, pokud máte. Šablonu administrace používáte základní?
05. srp 2014 12:14 #117371
Odpověď od Majky
Nováček
Jo šablonu mám origoš. Promazáni nepomohlo. Ani jinej prohlížeč nefunguje. A chyba v F12 není žádna. Jsem v koncích. Neboť pokud to odinštaluji tak mi zmizne vše co tam je již nahozené a neni toho málo
05. srp 2014 12:54 - 05. srp 2014 12:56 #117372
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Zálohovat, zálohovat, zálohovat! Když nic jiného, tak alespoň tento stav, ať je z čeho vycházet.
Zkuste aktualizovat Joomlu. Stáhněte si Joomla_2.5.x_to_2.5.24-Stable-Patch_Package.zip a nainstalujte jako kterékoli jiné rozšíření. Podívejte se do Správce rozšíření: Kontrola databáze. Vykydejte všechny cache. Pak to zkuste znovu.
Zkuste aktualizovat Joomlu. Stáhněte si Joomla_2.5.x_to_2.5.24-Stable-Patch_Package.zip a nainstalujte jako kterékoli jiné rozšíření. Podívejte se do Správce rozšíření: Kontrola databáze. Vykydejte všechny cache. Pak to zkuste znovu.
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
05. srp 2014 14:55 #117375
:: bývalý člen Joomlaportalu ::
Odpověď od HonzaKr
Moderátor
Když jste provedl instalaci upgrade svítilo na Vás všechno zeleně?
Odesláno z mého Z30 pomocí Tapatalk
Odesláno z mého Z30 pomocí Tapatalk
:: bývalý člen Joomlaportalu ::