Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Administrace iCagenda z frontend
19. čvc 2014 17:10 #117105
Dobrý den, chci se zeptat jestli a jak lze editovat události v iCagende. Našel jsem pouze možnost přidat událost, ale nikde nevidím (samozřejmě po přihlášení povoleného uživatele) možnost editovat již vytvořenou událost.
20. čvc 2014 10:24 #117108
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Podívejte se na nastavení oprávnění v Možnosti iCagenda: Vkládání událostí, ale tam to asi pro tuto funkci přímo nebude a budete muset zkusit upravit nastavení na záložce Možnosti iCagenda: Oprávnění...
20. čvc 2014 15:28 #117111
Odpověď od Karel
Začátečník
Tak tam jsem všechno povolil. A jde vlastně o to, že i když se sám jako Super Users přihlásím z Frontendu na stránky tak u již zveřejněné události nikde nevidím možnost její editace. To se dají události editovat jen z administrační části? Přidávání nových událostí je z frontend v pořádku, ale hold když ji zveřejním již nikde nevidím možnost ji editovat nebo smazat jako uživatel z frontend.
20. čvc 2014 21:12 #117114
Odpověď od Bong
Moderátor
Když jste superuser tak editovat můžete zaručeně. Jen vás kliknutí na ikonu pošle do administarace. Že ikonu nevidíte může být otázka šablony. V některých se objeví až po najetí myši...
21. čvc 2014 07:04 #117116
Odpověď od Karel
Začátečník
A zhruba v kterém místě bych měl hledat najetím myši ten odkaz do administrace?
21. čvc 2014 12:28 #117119
Odpověď od Bong
Moderátor
Omlouvám se, nějak jsem zblbnul. Zapomeňte na vše co jsem vám tu napsal.
iCagenda umožňuje ve frontendu pouze přidávat nové události, registrovat se na události a používat tlačítka pro sdílení v kalendářích Google, FB,... vše je na obsluhu z administrace...
iCagenda umožňuje ve frontendu pouze přidávat nové události, registrovat se na události a používat tlačítka pro sdílení v kalendářích Google, FB,... vše je na obsluhu z administrace...