Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Generování podle parametrů
03. čvc 2014 17:40 #116877
Dobrý den,
chtěl bych se zeptat, jakým způsobem jde docílit, abych měl na webové stránce například 100 automobilů a návštěvník si je mohl vygenerovat, například podle značky, najetých km, ceny, apod... něco podobného jako například na stránkách sauto.cz. Děkuji.
chtěl bych se zeptat, jakým způsobem jde docílit, abych měl na webové stránce například 100 automobilů a návštěvník si je mohl vygenerovat, například podle značky, najetých km, ceny, apod... něco podobného jako například na stránkách sauto.cz. Děkuji.
03. čvc 2014 17:57 #116878
Myslenie je najťažšou prácou aká existuje a práca ma fascinuje!
Celé hodiny sa vydržím pozerať, ako niekto pracuje
Odpověď od fire150
Pokročilý uživatel
Kuňa chlapi ( aj baby ) používajte vyhľadávanie .
S tohoto nič nevyhovuje ? To uvedené rozšírenie sa samozrejme dá naprogramovať presne podľa vašich potrieb, ale nebude to zadarmo.
S tohoto nič nevyhovuje ? To uvedené rozšírenie sa samozrejme dá naprogramovať presne podľa vašich potrieb, ale nebude to zadarmo.
Myslenie je najťažšou prácou aká existuje a práca ma fascinuje!
Celé hodiny sa vydržím pozerať, ako niekto pracuje
04. čvc 2014 15:48 #116908
Odpověď od tonboss
Pokročilý uživatel
Děkuji!
Zaujal mě VehicleManager Basic. Bohužel po nahrání na web mi to při jakémkoliv pokusu něco přidat (Auto, kategorii..) napíše:
Fatal error: Cannot access empty property in C:\xampp\htdocs\projekt\libraries\joomla\registry\registry.php on line 336
Nevíte co s tím?
Zaujal mě VehicleManager Basic. Bohužel po nahrání na web mi to při jakémkoliv pokusu něco přidat (Auto, kategorii..) napíše:
Fatal error: Cannot access empty property in C:\xampp\htdocs\projekt\libraries\joomla\registry\registry.php on line 336
Nevíte co s tím?