Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Koupím instalaci "Custom Filters Pro" do VM2
01. čvc 2014 16:41 #116827
Dobrý den. Potřebuji na jeden web nainstalovat toto rozšíření. Nejvíc by se mi líbilo od
breakdesigns.net
ale pokud znáte nebo máte někdo něco lepšího, nechám si doporučit. Pokud máte někdo zájem, prosím o SZ.
01. čvc 2014 20:46 #116828
Joomla! pro každého
Odpověď od ghost
Zkušený uživatel
asi hloupy dotaz, ale proc si to nekoupis a nenahodis sam?
Joomla! pro každého
01. čvc 2014 21:05 #116830
Promiň ghoste, nic ve zlém! A teď vážně, chcu to víceméně otestovat a přijde mi zbytečné si to kvůli tomu kupovat. Tak dám raději někomu "vydělat" než to krást na pofidérních warforech.
Odpověď od ma®vays
Návštěvník
. . . se mě ptá člověk, který má v podpisu "Nabízím instalaci, legalizaci a zajištění JOOMLART šablon a formulářové komponenty RSFormPro!, ozvěte se mi. Joomla webem Joomla eshopem"ghost napsal: asi hloupy dotaz, ale proc si to nekoupis a nenahodis sam?
Promiň ghoste, nic ve zlém! A teď vážně, chcu to víceméně otestovat a přijde mi zbytečné si to kvůli tomu kupovat. Tak dám raději někomu "vydělat" než to krást na pofidérních warforech.
01. čvc 2014 23:45 #116832
Odpověď od Cony
Moderátor
No jestli dobře koukám, tak to stojí 6 stovek, kolik chcete někomu dát vydělat?
02. čvc 2014 01:17 #116833
Joomla! pro každého
Odpověď od ghost
Zkušený uživatel
jde o to, ze na joomlart a RSform mam developera - proto ta instalace sablony atd.
ale osobne bych necekal, ze na tak specifickou vec bude mit tady nekdo jejich predplatne a ze ti to jen pujci na otestovani
ale osobne bych necekal, ze na tak specifickou vec bude mit tady nekdo jejich predplatne a ze ti to jen pujci na otestovani
Joomla! pro každého
02. čvc 2014 17:01 #116845
Ale vždyť já vím. Proto ten smajlík. Myslel sem to z legrace. Jen to chci vyzkoušet, tak mě napadlo, že se z někým šábnu. Pokud to nikdo nevyužívá, tak to na nějaký čas odložím a až to budu opravdu potřebovat, tak to koupím. krást to nikde nebudu.
Odpověď od ma®vays
Návštěvník
ghost napsal: jde o to, ze na joomlart a RSform mam developera - proto ta instalace sablony atd.
Ale vždyť já vím. Proto ten smajlík. Myslel sem to z legrace. Jen to chci vyzkoušet, tak mě napadlo, že se z někým šábnu. Pokud to nikdo nevyužívá, tak to na nějaký čas odložím a až to budu opravdu potřebovat, tak to koupím. krást to nikde nebudu.
To už je na každém, jakou má kdo představu a charakter. Cokoli pod 600,- je pro mě výhodné.ghost napsal: No jestli dobře koukám, tak to stojí 6 stovek, kolik chcete někomu dát vydělat?