Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
JEvents formát času
29. čvn 2014 16:19 #116795
Zdravím,
mám JEvents v2.2.8 nainstalovanou češtinu, ale formát času je 12ti hodinový, s označením PM a se znakem @. Nevěděl byste někho jak upravit správněně zobrazení času? Administraci zadávám příklad: 8:00 - 17:00, ale ve frontendu je to jinak. Viz. zde po pravé straně i v samotné události:
serafinbyliny.cz/index.php/cs/component/...0|11/poradna-klatovy
mám JEvents v2.2.8 nainstalovanou češtinu, ale formát času je 12ti hodinový, s označením PM a se znakem @. Nevěděl byste někho jak upravit správněně zobrazení času? Administraci zadávám příklad: 8:00 - 17:00, ale ve frontendu je to jinak. Viz. zde po pravé straně i v samotné události:
serafinbyliny.cz/index.php/cs/component/...0|11/poradna-klatovy
29. čvn 2014 16:31 - 29. čvn 2014 16:32 #116796
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Dejte si tam češtinu, nějak ta vaše nefunguje.
www.bongovo.cz/ke-stazeni/category/21-jevents
Nastavte si v administraci JEvents Formát data: Evropa
V administraci JEvents (záložka Modul posledních událostí) a případně modulu samotném si přepište, nebo nastavte v poli Vlastní HTML třeba: <b>${title}</b><br>${eventDate(%A %d.%m.%Y v %R)}<br>. Prostě jak si to uděláte, tak to budete mít.
Nastavte si v administraci JEvents Formát data: Evropa
V administraci JEvents (záložka Modul posledních událostí) a případně modulu samotném si přepište, nebo nastavte v poli Vlastní HTML třeba: <b>${title}</b><br>${eventDate(%A %d.%m.%Y v %R)}<br>. Prostě jak si to uděláte, tak to budete mít.
Poděkovali: Kouba
08. čvc 2014 22:41 #116966
Odpověď od Kouba
Začátečník
Moc dědkuji.
Evropu mám nastavenou a ten formát jsem v modulu přehrál, ale nezobrazuje se tam - do kdy.
Mohl byste mi prosím kód dopsat tak, aby tam bylo (příklad) od 8:00 do 17:00 hod.
<b>${title}</b><br>${eventDate(%A %d.%m.%Y od %R)}<br>
Evropu mám nastavenou a ten formát jsem v modulu přehrál, ale nezobrazuje se tam - do kdy.
Mohl byste mi prosím kód dopsat tak, aby tam bylo (příklad) od 8:00 do 17:00 hod.
<b>${title}</b><br>${eventDate(%A %d.%m.%Y od %R)}<br>
09. čvc 2014 13:49 - 09. čvc 2014 15:59 #116974
Odpověď od Bong
Moderátor
Tam u toho zmiňovaného pole Vlastní HTML máte vždy nápovědu. Stačí kliknout na ikonu otazníku.
Můžete zkusit třeba:
<b>${title}</b><br>${StartDate(%A %d.%m.%Y - %R)} až ${endDate(%R)} hodin<br>
Ale! Není to zase tak jednoduché protože se v některých případech typů událostí nemusí něco zobrazovat a podobně. Viz. právě zmiňovaná nápověda.
Můžete zkusit třeba:
<b>${title}</b><br>${StartDate(%A %d.%m.%Y - %R)} až ${endDate(%R)} hodin<br>
Ale! Není to zase tak jednoduché protože se v některých případech typů událostí nemusí něco zobrazovat a podobně. Viz. právě zmiňovaná nápověda.
Poděkovali: Kouba
09. čvc 2014 20:18 #116986
Odpověď od Kouba
Začátečník
Ještě jsem upravil kód a nyní je to super:
<b>${title}</b><br>${eventDate(%A %d.%m.%Y - %R)} do ${endDate(%R)} hod.<br>
Děkuji za pomoc.
Sice se to nezměnilo v detailu akce (po rozkliknutí akce), ale i tak je to mnohem lepší.
<b>${title}</b><br>${eventDate(%A %d.%m.%Y - %R)} do ${endDate(%R)} hod.<br>
Děkuji za pomoc.
Sice se to nezměnilo v detailu akce (po rozkliknutí akce), ale i tak je to mnohem lepší.
09. čvc 2014 22:01 #116987
Odpověď od Bong
Moderátor
Na detail události toto vliv nemá. To je záležitost šablony. Zkuste se na ni podívat (components/com_jevents/views/).
OT: Divím se, že někdo už ty JEvents šablony nepředělal, koukat se deset let neustále na to samé je nuda. Navíc ani zakoupením uživatel prakticky nic nezíská, v podstatě jen lehké variace...
OT: Divím se, že někdo už ty JEvents šablony nepředělal, koukat se deset let neustále na to samé je nuda. Navíc ani zakoupením uživatel prakticky nic nezíská, v podstatě jen lehké variace...