Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Špatná cesta pro novinky na titulce
24. čvn 2014 12:00 #116730
Zdravím,
věděl by mi někdo poradit, proč se mi otevírají na titulce články z kategorie "Novnky" na titulní stránce a ne v sekci Novinky, která je nastavena v položce menu?
Příklad:
- odkaz na novinku na titulce: www.tigerexpress.eu/cs/uvod/92-news/261-...pojeni-do-vidne.html
- správně by měla být URL s odkazem do sekce "Novinky": www.tigerexpress.eu/cs/novinky/261-od-br...pojeni-do-vidne.html
Konfigurace:
- Úvod (TOP menu) www.tigerexpress.eu/cs/ = Články » Hlavní články (zvolena kategorie Novinky)
- Novinky (TOP menu) www.tigerexpress.eu/cs/novinky.html = Články » Blog kategorie
Moc děkuji za radu.
věděl by mi někdo poradit, proč se mi otevírají na titulce články z kategorie "Novnky" na titulní stránce a ne v sekci Novinky, která je nastavena v položce menu?
Příklad:
- odkaz na novinku na titulce: www.tigerexpress.eu/cs/uvod/92-news/261-...pojeni-do-vidne.html
- správně by měla být URL s odkazem do sekce "Novinky": www.tigerexpress.eu/cs/novinky/261-od-br...pojeni-do-vidne.html
Konfigurace:
- Úvod (TOP menu) www.tigerexpress.eu/cs/ = Články » Hlavní články (zvolena kategorie Novinky)
- Novinky (TOP menu) www.tigerexpress.eu/cs/novinky.html = Články » Blog kategorie
Moc děkuji za radu.
24. čvn 2014 18:07 #116735
Odpověď od Cony
Moderátor
Pak je to záležitost šablony. Porovnejte soubory v templates/vase_sablona/html/com_content/featured a v /components/com_content/views/featured/tmpl, dívejte se po ContentHelper.
Poděkovali: canal
25. čvn 2014 09:54 #116748
Odpověď od canal
Uživatel
Perfektní, moc děkuji.
V default_item.php v řádku:
chybělo
V default_item.php v řádku:
Code:
<a href="<?php echo JRoute::_(ContentHelperRoute::getArticleRoute($this->item->slug, $this->item->catid, $this->item->language)); ?>">
Code:
$this->item->language