Joomla 6.0
Dne 14. října 2025 bylo oficiálně vydáno Joomla 6.0 (kódové jméno Kuimarisha) společně s Joomla 5.4 (Kutegemea). Joomla 5.1 přinesla zabezpečené TUF aktualizace, ale s Joomla 5.4 / 6.0 přichází automatické aktualizace jádra, které budou probíhat bezpečně a bez nutnosti manuálního zásahu.
Heureka ověřeno zákazníky - VM2
Věděl by někdo jak propojit VM2 a ověřeno zákazníky na Heurece.
Už jsem psal i na podporu heureky a ty mě odpálkovali, že k tomu nemají podklady, tak mi nemůžou ani pomoct.
Docela mě mrzí, že na to není nějaký plugin, kde by se jen vložil API a vše se to propojilo.
Koukal jsem, že čím dál tím víc eshopů se do tohoto programu zapojuje a je škoda toho nevyužít a být pak někde v pozadí...
díky za jakékoliv rady a přeji hezký den ...
jestli se nepletu, tak soubor s poděkováním je zde:\components\com_virtuemart\views\cart\tmpl\order_done.php
Nyní, ale nemohu přijít na to jaký kód sem vložit.
zde je něco popsáno, ale čím víc na to koukám, tím větší guláš v tom mám.
sluzby.heureka.cz/napoveda/overeno-jak-aktivovat/
a když kouknu na github.com/heureka/heureka-overeno-php-api
tak se mi už jen zamlží brýle a moje domněnka, že bude stačit jen do souboru vložit tučně zvýrazněný odkaz co je v prvním linku se rozplyne
díky za pomoc
To podekovani patri jak spravne rikate do order-done.php
Joomla je jako puzzle. Stačí vědět jak ty dílky k sobě poskládat.
soubor s poděkováním jsem našel ještě v šabloně, který jak jsem zjistil se používá přednostně před tím co je umístěn v adresáři s componentou VM
Určitě je ten plugin pro VM2? Nedávno jsem to řešil a tuším že to "zpluginovat" pořádně nejde. Text poděkování je řešen bohužel v pluginu pro platbu, znamenalo by to napsat si svůj vlastní plugin pro způsob platby...prontik napsal: Na to prece existuje plugin, kde zadate jen kod z heureky a o nic jineho se starat nemusite.
To je přesně to čemu se říká "Template override". Pokud by jste upravoval ten v adresáři VM, o změny by jste přišel při aktualizaci. Takto Vám v šabloně zůstanou, a můžete VM v klidu aktualizovat.jamesgenerd napsal: soubor s poděkováním jsem našel ještě v šabloně, který jak jsem zjistil se používá přednostně před tím co je umístěn v adresáři s componentou VM
no a jak s tím propojením? včera jsem to mordoval do 3 hod. ráno a pořád nic. několikrát jsem se dostal do fáze kdy místo poděkování byla jen bílá obrazovka nebo bílá obrazovka s poděkováním a informacemi o objednávce, ale kódování textu bylo rozhozené, protože se to nekamarádilo s diakritikou.
říkám si jestli to není nějaké znamení, že to nemůžu rozchodit. abych si s tím nakonec "nenas.ral" do bot :dry:
díky
Ano je pro VM2, sice nevim jestli i pro VM2.6 (to jsem nezkoumal), ale ve 2.0.x frci. Stahoval jsem to na EasyJoomlaCony napsal:
Určitě je ten plugin pro VM2? Nedávno jsem to řešil a tuším že to "zpluginovat" pořádně nejde. Text poděkování je řešen bohužel v pluginu pro platbu, znamenalo by to napsat si svůj vlastní plugin pro způsob platby...prontik napsal: Na to prece existuje plugin, kde zadate jen kod z heureky a o nic jineho se starat nemusite.
Opravdu jsem nezkousel zda to funguje i pro PP nebo jine. Ale pro potreby propojeni s Heurekou to staci.
s tím kódem už opravdu nevím
Zkuste toto přidat na konec toho souboru u sebe v šabloně.
Zádrhel by mohl být v čísle objednávky - Heureka vyžaduje celé kladné číslo, pokud máte číslování objednávek jinak bude třeba nahradit řádek
Druhý zádrhel by mohl být, pokud některý z produktů není na Heureku exportován (všechny produkty musí být na Heurece nahrány).
Pozor také na číslování produktů, číslo (SKU) by podle heureky nemělo obsahovat nic než číslice, malá a velká písmena a znaky podtržítko a pomlčku.
k číslování objednávek... pokud tedy provedu úpravu číslování objednávek, tak, aby se tam objevovaly jen čísla, tak mohu nechat původní kód, který jste napsal. Je to tak ?
Přesně tak. Na číslování objednávek se mi osvědčil tento plugin .jamesgenerd napsal: k číslování objednávek... pokud tedy provedu úpravu číslování objednávek, tak, aby se tam objevovaly jen čísla, tak mohu nechat původní kód, který jste napsal. Je to tak ?
Nejnovější příspěvky