Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Virtuemart problem so stavmi objednavky
17. čvn 2014 09:59 #116615
E-shop so zábavnou pyrotechnikou: e-shop.ppyro.eu/ [/b]
Zdravim, potreboval by som poradit ako vyrieist problem vo virtuemarte, ide o to ze ak dakto spravi objednavku u mna v e-shope tak mi nehodi objednavku do prijatych hned ale hodi ju do stavu ktorý som ja nezadával t.j. da do stavu COM_VIRTUEMART_UNKNOWN_ORDER_STATUS, a zakazníkovy nepríde e-mail s predmetom že prijatá objednávla lebo daco podobné ale predmet je nasledovny COM_VIRTUEMART_MAIL_SUBJ_SHOPPER_Q, a mne pride ako predajcovi e-mail s predmetom COM_VIRTUEMART_MAIL_SUBJ_VENDOR_Q.
A v tom e-maili co pride po objednavke tak v stave produktu nie je nič proste tam chyba info ze prijata.
Ked sa ale pozrem v administracii tak tam je ze prvy stav COM_VIRTUEMART_UNKNOWN_ORDER_STATUS zakaznik informovany a druhy stav je tam hodeny už ze Prijata a zakaznik neinformovany.
Tiez po dokonceni objednavky na webe kde je podakovanie za objednanie hodi chybu s textom : vmError: The workflow for Q or P is unknown, take a look on model/orders function handleStockAfterStatusChanged
Potom ked dam stav Odoslaná a dám informovať zákazníka tak da predmet: COM_VIRTUEMART_MAIL_SUBJ_SHOPPER_T
tiez pri zmene stavov objednavky pise chybu v administracii a to: vmError: The workflow for T or Q is unknown, take a look on model/orders function handleStockAfterStatusChanged.
Vite mi prosim poradit kde by mohol byt problem.
Dakujem velmi pekne.
A v tom e-maili co pride po objednavke tak v stave produktu nie je nič proste tam chyba info ze prijata.
Ked sa ale pozrem v administracii tak tam je ze prvy stav COM_VIRTUEMART_UNKNOWN_ORDER_STATUS zakaznik informovany a druhy stav je tam hodeny už ze Prijata a zakaznik neinformovany.
Tiez po dokonceni objednavky na webe kde je podakovanie za objednanie hodi chybu s textom : vmError: The workflow for Q or P is unknown, take a look on model/orders function handleStockAfterStatusChanged
Potom ked dam stav Odoslaná a dám informovať zákazníka tak da predmet: COM_VIRTUEMART_MAIL_SUBJ_SHOPPER_T
tiez pri zmene stavov objednavky pise chybu v administracii a to: vmError: The workflow for T or Q is unknown, take a look on model/orders function handleStockAfterStatusChanged.
Vite mi prosim poradit kde by mohol byt problem.
Dakujem velmi pekne.
17. čvn 2014 13:14 #116616
Odpověď od Cony
Moderátor
Zřejmě jste si přenastavoval písmenka označení stavů objednávky. VM potřebuje aby tam byli písmenka P,Q a T (možná i další, z hlavy teď nevím). Vraťte písmenka tak jak byly a mělo by to začít fungovat. Pro jistotu ještě prověřte nastavení (posílat email při změně stavu objednávky) a nastavení uložte.
Poděkovali: KilJeaden
17. čvn 2014 13:59 - 17. čvn 2014 14:04 #116617
Odpověď od KilJeaden
Začátečník
A neviete mi prosim napisat ake to mozu byt pismenka este dalej cize P, Q, T a este ake, lebo ja mam celkovo 7 stavov v objednavok.
A v akom poradi maju byt hlavne lebo teraz som zmenil jeden kod na Q a pri vykonani objednavky text predmetu e-mailu ostal ale stav objednavky hadze na taky aky nema davat (ktory mam urcit iba ja cez administraciu nie automaticky)
Dakujem.
A v akom poradi maju byt hlavne lebo teraz som zmenil jeden kod na Q a pri vykonani objednavky text predmetu e-mailu ostal ale stav objednavky hadze na taky aky nema davat (ktory mam urcit iba ja cez administraciu nie automaticky)
Dakujem.
17. čvn 2014 14:15 #116618
Odpověď od Cony
Moderátor
Zkuste si nainstalovat stranou čistý VM, a podívat se do něj...