Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Virtuemart a Alias
13. čvn 2014 19:31 #116570
Dobrý den,
rád bych se zeptal jestli je možné nějak nastavit ve Virtuemart 2.6.6, aby se aliasy v url negenerovaly s diakritikou. Přijde mi dost zvláštní, když nazvu produkt např. první produkt, abych měl v url první-produkt a ne prvni-produkt. Zadávat to ručně mi přijde hodně neefektivní, určitě to musí jít nějak nastavit.
Děkuji moc předem za odpověď.
rád bych se zeptal jestli je možné nějak nastavit ve Virtuemart 2.6.6, aby se aliasy v url negenerovaly s diakritikou. Přijde mi dost zvláštní, když nazvu produkt např. první produkt, abych měl v url první-produkt a ne prvni-produkt. Zadávat to ručně mi přijde hodně neefektivní, určitě to musí jít nějak nastavit.
Děkuji moc předem za odpověď.
13. čvn 2014 20:08 #116571
Joomla je jako puzzle. Stačí vědět jak ty dílky k sobě poskládat.
Odpověď od prontik
Zkušený uživatel
Prozradite nam proc takový nesmysl chcete? Uz chci videt jak pak sem budete psat, ze zapasite s kompatibilitou ci odkazy. Mimochodem, do URL diakritika nepatri. A pokud si myslite, ze vam to pomuze u vyhledavacu, tak vezte, ze NE.
13. čvn 2014 20:19 #116572
Odpověď od Zdeněk Štěpánek
Uživatel
Asi jste si špatně přečetl co jsem napsal. Já NECHCI diakritiku v url, ale když uložím produkt ve Virtuemart 2.6.6, tak se mi nesmyslně vytvoří diakrtika v aliasu, který se přenesu do url adresy také s diakritikou.
Uložím produkt můj první produkt v url mám můj-první-produkt. To NECHCI.
Uložím produkt můj první produkt v url mám můj-první-produkt. To NECHCI.
13. čvn 2014 20:49 #116573
Odpověď od prontik
Zkušený uživatel
Ano spatne jsem si to precetl....
Dekuji za vasi PM zpravu.... Potesila me. Hodne stesti s resenim problemu.
Dekuji za vasi PM zpravu.... Potesila me. Hodne stesti s resenim problemu.
13. čvn 2014 20:56 #116574
Odpověď od Zdeněk Štěpánek
Uživatel
Už jsem to vyřešil prontíku. Naštěstí nejsem klikač v redakčním systému, který si nechá říkat Joomla expert
13. čvn 2014 21:05 #116575
Odpověď od prontik
Zkušený uživatel
No vidite jak jste sikovny.