Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Captcha K2
10. čvn 2014 21:19 #116510
Dobrý den,
dle návodu na youtube -
jsem vložil captcha, které mimochodem již před časem fungovalo, ale později, nevím, kdy se to mohlo stat, tak
přestalo fungovat. Nově zadané key pro captcha, ale captchu nezobrazí. viz.: zde: serafinbyliny.cz/index.php/cs/serafin-by...%C3%A9ho-st%C5%99eva
Nevěděl byste prosím někdo?
dle návodu na youtube -
jsem vložil captcha, které mimochodem již před časem fungovalo, ale později, nevím, kdy se to mohlo stat, tak
přestalo fungovat. Nově zadané key pro captcha, ale captchu nezobrazí. viz.: zde: serafinbyliny.cz/index.php/cs/serafin-by...%C3%A9ho-st%C5%99eva
Nevěděl byste prosím někdo?
10. čvn 2014 22:46 #116513
Odpověď od Cony
Moderátor
Na video jsem nekoukal, ale Vaše stránky se snaží nahrát recaptchu ze serveru recaptcha.net, ten už neexistuje, správná adresa pro nahrání skriptu recaptchy je
www.google.com/recaptcha/api/challenge
10. čvn 2014 22:56 #116514
Odpověď od Kouba
Začátečník
Moc děkuji za Váš čas. Link nefungoval, tak jsem si ho zkrátil na:
www.google.com/recaptcha/admin#whyrecaptcha
ale z této stránky jsem si klíče vygeneroval a vložil, ale ve frontendu se zobrazuje jen to, co jsem posílal v prvním příspěvku.
ale z této stránky jsem si klíče vygeneroval a vložil, ale ve frontendu se zobrazuje jen to, co jsem posílal v prvním příspěvku.
11. čvn 2014 07:00 #116517
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
To jste špatně pochopil. Vaše Joomla neví kde captcha hledat. Vaše možnosti jsou:
- upravit stávající kód rozšíření Joomly
- aktualizovat Joomlu a všechna rozšíření
- použít jinou captcha
11. čvn 2014 07:11 #116518
Odpověď od Kouba
Začátečník
Ahaaaa moc děkuji.
Máte prosím tip na jinou captcha? Zkusil bych to.
Upravit kód? To bych nevěděl jak.
Ono se často mluví o aktualizaci Joomla a jeho rozšíření,
ale když jsem aktualizoval Joomla z 1.5 na 2.5, tak jsem ve finále,
měl úplně jinak vypadající web a řadu věcí nefungovalo, včetně šablony.
Máte prosím tip na jinou captcha? Zkusil bych to.
Upravit kód? To bych nevěděl jak.
Ono se často mluví o aktualizaci Joomla a jeho rozšíření,
ale když jsem aktualizoval Joomla z 1.5 na 2.5, tak jsem ve finále,
měl úplně jinak vypadající web a řadu věcí nefungovalo, včetně šablony.
11. čvn 2014 07:35 #116519
Odpověď od Bong
Moderátor
Tento problém se tu řešil nejednou,
zkuste si pročíst příspěvky
. Tipů tam bude dost a nějaký ten návod také.
Aktualizace Joomly je otázkou jediného kliknutí ve vaší administraci, nebo to můžete realizovat i jinými způsoby . Nic se vám nebude měnit, tedy pokud jste neupravoval zdrojové soubory. Aktualizujte na Joomla verze 2.5.20.
Aktualizace rozšíření je buď nabízena automaticky a opět je otázkou několika kliknutí, nebo si musíte stáhnout poslední verzi pro vaši Joomla a nainstalovat.
Aktualizace Joomly je otázkou jediného kliknutí ve vaší administraci, nebo to můžete realizovat i jinými způsoby . Nic se vám nebude měnit, tedy pokud jste neupravoval zdrojové soubory. Aktualizujte na Joomla verze 2.5.20.
Aktualizace rozšíření je buď nabízena automaticky a opět je otázkou několika kliknutí, nebo si musíte stáhnout poslední verzi pro vaši Joomla a nainstalovat.