Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

Ikony v kontaktech

04. čvn 2014 19:26 #116411
Ikony v kontaktech od jaroslav
Uživatel
Zdravím,
chtěl jsem změnit ikony v kontaktech a nějak se mi to nepodařilo ani přez administraci ani přepsáním ikonek v adresáři s ikonkama. Jakoby tam ta fotka chyběla řešil to už někdo dokázal by někdo poradit ? Určitě to bude nějaká blbost a určo to tu někdo už řešil. Děkuji

04. čvn 2014 19:27 #116412
Odpověď od jaroslav
Uživatel
Jedná se o ikonky adresy telefonu emailu atd.

04. čvn 2014 22:55 #116423
Odpověď od Cony
Moderátor
Promažte si cache prohlížeče (Ctrl+F5). Pokud to nepomůže, šablona může mít svoje vlastní ikony v sobě (adresář šablony /images/contacts), nebo může mít vlastní HTML které to nepodporuje (adresář šablony /html/com_contact/contact).

05. čvn 2014 10:22 #116429
Odpověď od karel
Zkušený uživatel
Zkuste si v prohlížeči zobrazit samotný obrázek.
Url k obrázku si zobrazíte třeba pomocí kontextové nabídky (kliknutí pravým tlačítkem).

(Někdy může být způsobeno i přístupovými právy ke složce / souboru)

Znáte-li řešení, sdělte ho - pomůžete ostatním při řešení stejného problému, i případný "rádce" bude vědět, poradil-li správně nebo špatně.

05. čvn 2014 13:56 #116448
Odpověď od jaroslav
Uživatel
Jo to mě vůbec nenapadlo zkusím té složce nastavit chmod 755 a potom to vrátim do původního dneska to budu nahrávat na FTP celé a zejtra by měla být doména již zaregistrovaná tak se pak ozvu s odkazem a nějak to dáme dokupy každopádně to co jste dnes psali zkusím a uvidíme určo se ozvu