Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

Jak jednoduše udělat stránku s tabulkou?

04. čvn 2014 12:09 - 04. čvn 2014 12:10 #116398
Jak jednoduše udělat stránku s tabulkou? od Martin70
Zkušený uživatel
Zdravím a prosím o radu. Úkol: cca 20 uživatelů (různě z ČR) bude vkládat na web přebytky svého skladu, které by se měly zobrazovat ve společné tabulce na jedné stránce. Každé zboží bude mít pouze 4 parametry: kód, popis, počet kusů a firma. A já potřebuji udělat stránku, která toto zboží vypíše pod sebou. Takže de facto jednoduchá tabulka o čtyřech sloupcích, kam se načtou zadaná data (pokud to prodá, tak se to zase smaže).

Nenapadá Vás, jak to jednoduše udělat? Musí to zadávání být jednoduché (jsou to skladníci, moc neumějí s PC). Dělat každou položku zboží jako jeden článek mi přijde hloupé. Asi by to vyřešil Virtuemart bez košíku nebo K2, ale to mi přijde zbytečně složité.

Mám nějaké zatmění, vůbec nic mě nenapadá. Díky.

04. čvn 2014 12:16 #116400
Odpověď od Bong
Moderátor
Kdo to smaže? Jak se to prodá?

Jestli chcete něco jako portál na prodej přebytků ve skladu myslím, že nejednodušší je použít nějakou komponentu pro inzerci....

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

04. čvn 2014 12:22 #116401
Odpověď od Martin70
Zkušený uživatel
No aby si to byli schopni smazat sami, až to prodají. Úplně pecka by bylo, kdybych jim udělal formulář RS form na zadání toho zboží, stránka by pak vypsala záznamy. Akorát vyřešit možnost smazání a bylo by to super.

04. čvn 2014 13:03 #116402
Odpověď od karel
Zkušený uživatel
V čem je tedy problém při použití RS Form, nebo jakékoliv jiné formulářové komponenty?

Znáte-li řešení, sdělte ho - pomůžete ostatním při řešení stejného problému, i případný "rádce" bude vědět, poradil-li správně nebo špatně.

04. čvn 2014 13:09 - 04. čvn 2014 13:10 #116403
Odpověď od Martin70
Zkušený uživatel
Že nevím, jak udělat, aby si mohli (např. Registered, popř. Author, Editor) smazat záznam, aniž bych je pouštěl v Admin rozhraní do Komponenty RS Form do správy odeslaných formulářů. Výpis záznamů snad nějak dokážu, nabízí to i "typ položky nabídky". /jsem Joomla začátečník/

04. čvn 2014 13:12 #116404
Odpověď od Cony
Moderátor
Zkuste se mrknout na komponentu Fabrik , takovéto tabulky jsou v ní naklikatelné, nic nebude muset programovat nebo upravovat.