Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

J!MailAlerts - bílá stránka

19. kvě 2014 09:38 #116152
J!MailAlerts - bílá stránka od Panky
Uživatel
Ahoj, chci vás požádat o pomoc.

Na webu jsem měl nainstalovanou komponentu J!MailAlerts na odebírání novinek do mailů pro uživatele. Vše fungovalo super. Dlouho jsem do této komponenty nelezl takže nevím kde nastala chyba, ale mezi tím jsem aktualizoval Joomlu na poslední verzi 2.5.20, Multithumb a snad i jiné.

Kolega který má přístup do administrace webu přidával článek do aktualit (J!MailAlert odesílá maily s novinkami právě z těchto aktualit) a vložil tam dost velkou fotku, čímž zablokoval celý web - bílá stránka.... při pokusu vypnutí plg Multithumb jsem zjistil, že pravděpodobně tak velkou fotku nezkousl a fotku upravil....tím se web dostal do normálu.

Ale vzápětí jsem se pokusil vlézt do komponenty J!MailAlerts ale nemohu, protože se objeví pouze bílá stránka, to samé i z uživatelského nastavení komponenty z frontendu.

Pokoušel jsem se komponentu s pluginy reinstalovat, vč. odstranění jejich tabulek z DB, provider v error.log nenašel k této komponentě žádnou chybu... a nic. Stále bílá obrazovka...

Budu moc rád, pokud bude někdo vědět způsob jak to opravit. Tako komponenta nám vyhovovala a jinou s podobnými vlastnostmi free jsem nenašel.

Děkuji moc za pomoc.

Panky

20. kvě 2014 05:51 #116162
Odpověď od Bong
Moderátor
Chyba vám nastala po nahrání obrázku. Pokud byl opravdu velký může způsobovat problémy u rozšíření.

Zkuste jej tedy pro začátek na FTP vyhledat (i případné kopie, nevim jak J!MailAlerts funguje) a buď jej přehrát zmenšenou verzí se stejným názvem, nebo jej smažte.

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

20. kvě 2014 09:23 #116165
Odpověď od Panky
Uživatel
Děkuji za reakci....
toto jsem si také ihned myslel a tak jsem to již když tato situace nastala udělal.... smazal jsem přes FTP tento velký obrázek a nechal článek bez obrázku, pak i smazal celý článek a vytvořil nový s menším obrázkem stejného názvu...ale ani to nepomohlo... jak jste napsal, tak jsem mrknul jestli nezůstala někde nějaká kopie obrázku .... ale nic jsem nenašel... :-(

Napadlo mě jestli v tom nemůže hrát také roli i nastavení Kunena fóra. Před tím jsem se chystal spustit fórum a prováděl jsem jeho nastavení...