Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Phoca gallery - nezobrazují se fotky
13. kvě 2014 09:35 #116063
Ahoj,
Mám problém s Phoca Gallery, místo náhledu obrázků mi to ukazuje pouze názvy. awesomescreenshot.com/0222slnh1a
Phoca Gallery jsem používal i na jiných webech, ale vše vždy fungovalo skvěle. Nevím kde by mohla být chyba, ale vypadá to, že jen není možné najít cestu.
Zkoušel nechat zapnuté generování, i ho vypnout a náhledy vložit ručně, ale pokáždé stejný výsledek. Náhledy nejsou vidět v administraci, na webu, ani při rozkliknutí (s,m,l)
Pokud by někdo našel řešení budu určitě rád
BTW: web je pár dní starý a ješt na něm funkční phoca neběžela
verze joomla : 2.5.20, verze Phoca gallery : 3.2.7, hosting : Wedos
Mám problém s Phoca Gallery, místo náhledu obrázků mi to ukazuje pouze názvy. awesomescreenshot.com/0222slnh1a
Phoca Gallery jsem používal i na jiných webech, ale vše vždy fungovalo skvěle. Nevím kde by mohla být chyba, ale vypadá to, že jen není možné najít cestu.
Zkoušel nechat zapnuté generování, i ho vypnout a náhledy vložit ručně, ale pokáždé stejný výsledek. Náhledy nejsou vidět v administraci, na webu, ani při rozkliknutí (s,m,l)
Pokud by někdo našel řešení budu určitě rád
BTW: web je pár dní starý a ješt na něm funkční phoca neběžela
verze joomla : 2.5.20, verze Phoca gallery : 3.2.7, hosting : Wedos
13. kvě 2014 12:12 #116065
Phoca Cart - www.phoca.cz/phocacart - e-shop, e-commerce
Phoca Gallery - www.phoca.cz/phocagallery - obrázková galerie
Phoca Download - www.phoca.cz/phocadownload - stahování souborů
Phoca Guestbook - www.phoca.cz/phocaguestbook - guestbook
Odpověď od H13
Admin
Ahoj, zkus se podívat do html kódu, a zkopíruj si cestu k náhledu, vlož ho do url baru - jestli je cesta k náhledu správná
Phoca Cart - www.phoca.cz/phocacart - e-shop, e-commerce
Phoca Gallery - www.phoca.cz/phocagallery - obrázková galerie
Phoca Download - www.phoca.cz/phocadownload - stahování souborů
Phoca Guestbook - www.phoca.cz/phocaguestbook - guestbook
13. kvě 2014 14:35 #116067
Odpověď od Wlashty
Začátečník
Cesty by měly sedět. Zkusil jsem libovolnej obrázek zobrazit přes url, ale místo obrázku mi naskočila 403 Forbidden a hláška :
Forbidden
You don't have permission to access /subdom/cs/images/phocagallery/Vse/Stav/Kveten/thumbs/phoca_thumb_m_IMG_2398.JPG on this server.
Celkem mě to překvapilo, nějaká rada?
Forbidden
You don't have permission to access /subdom/cs/images/phocagallery/Vse/Stav/Kveten/thumbs/phoca_thumb_m_IMG_2398.JPG on this server.
Celkem mě to překvapilo, nějaká rada?
13. kvě 2014 16:29 #116068
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
A ten obrázek tam fyzicky je? Máte v pořádku vlastnictví složek a souborů? Na Wedos s tím jsou trable (viz: heslo "kouzelné tlačítko")
13. kvě 2014 16:39 #116069
Odpověď od Wlashty
Začátečník
Bude to pravdepodobne v nastaveni na wedosu, zjistil jsem ze je tam neco spatne s opravnenim. Je tam 640 misto 650. Uz jsem to sel resit na Wedos. A poradili mi tlacitko "Oprava práv u souborů", takze to vecer udelam, jelikoz web je velky a tudiz to zabere par minut, mozna i hodku.
Dekuji za rady. Kdybych nezkusil zobrazit obrazek pres odkaz, tak budu hledat stale .
Zitra napisi vysledek, kdyby nahodou v budoucnu nekdo resil stejny problem
Dekuji za rady. Kdybych nezkusil zobrazit obrazek pres odkaz, tak budu hledat stale .
Zitra napisi vysledek, kdyby nahodou v budoucnu nekdo resil stejny problem
13. kvě 2014 16:43 #116070
Odpověď od Bong
Moderátor
To tlačítko v administraci Wedos by to mělo opravit hromadně. Když dáte podrobnou referenci, bude to k nezaplacení pro ostatní...