Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
exploit blackhat seo(type 1703)
05. kvě 2014 23:06 #115967
Zdravím vás všechny,
kamarád mě poprosil abych mu pomohl spravovat web jeho záchranné stanice. Hlavní problém je tato chyba, která vyskakuje díky avg( exploit blackhat seo(type 1703))
jedna se o web tawykennel.cz
máme verzi 2.5.9
Co s tím? jak to fixnout? Nějak jsem hledal řešení a nic pořádného jsem nenašel nebo jsem to nepochopil...
Za pomoc dopředu děkuji
kamarád mě poprosil abych mu pomohl spravovat web jeho záchranné stanice. Hlavní problém je tato chyba, která vyskakuje díky avg( exploit blackhat seo(type 1703))
jedna se o web tawykennel.cz
máme verzi 2.5.9
Co s tím? jak to fixnout? Nějak jsem hledal řešení a nic pořádného jsem nenašel nebo jsem to nepochopil...
Za pomoc dopředu děkuji
07. kvě 2014 11:19 #115983
Odpověď od Marek
Uživatel
Nenašely by se ještě nějaké podobné články? Snaži jsem se našel nějaký bordel v images a zatím nepomohlo
07. kvě 2014 12:46 #115985
Odpověď od Cony
Moderátor
Odstranit "bordel" je jen první nutný krok. Díky němu ale už máte stránky napadeny, tedy máte někde ve zdrojích Joomly / šablony, nebo kdekoliv jinde upravené zdrojové soubory. Nejlépe asi zkuste stáhnout aktuální verzi Joomly a souborově porovnat, kde se Vám co změnilo.
Navíc ten "bordel" můžete mít i jinde než v images. Zkuste se se zorientovat dle data změny souborů na FTP...
Navíc ten "bordel" můžete mít i jinde než v images. Zkuste se se zorientovat dle data změny souborů na FTP...
07. kvě 2014 12:58 - 07. kvě 2014 12:58 #115987
Znáte-li řešení, sdělte ho - pomůžete ostatním při řešení stejného problému, i případný "rádce" bude vědět, poradil-li správně nebo špatně.
Odpověď od karel
Zkušený uživatel
na
stackoverflow.com/questions/5922762/eval...wertab=votes#tab-top
máte např. konkrétní postup v EN
máte např. konkrétní postup v EN
Znáte-li řešení, sdělte ho - pomůžete ostatním při řešení stejného problému, i případný "rádce" bude vědět, poradil-li správně nebo špatně.