Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

Invalid token - kontaktní formulář

05. kvě 2014 12:51 #115938
Invalid token - kontaktní formulář od Lukáš
Začátečník
Zdravím,
Mám problém s odesíláním kontaktního formuláře. Někdy se po odeslání zobrazí prázdná stránka a hláška "neplatný token".

Používám standardní kontaktní formulář Joomla + osolCaptcha.
Kontaktní formulář zobrazuji v článku pomocí Plugin include component.

Prošel jsem už spoustu článků ohledně tohoto tématu, ale nikde žádné pořádné funkční řešení...

Problém je, že se tato hláška zobrazí jen někdy, takže se to strašně špatně odlaďuje.
Netušíte kde by mohla být chyba, nebo jak to fixnout?
Děkuji

Web: hotove-pergoly.cz
Formulář: hotove-pergoly.cz/levne-hlinikove-pergoly (úplně dole)
Joomla: 2.5.19

05. kvě 2014 13:23 - 05. kvě 2014 13:32 #115940
Odpověď od Bong
Moderátor
Žádný Plugin include component nepotřebujete. Kontaktní formulář si zobrazte v příslušném modulu, který zobrazíte ve vybrané pozici (na konci kilometr dlouhé stránky jej nikdo hledat nebude), nebo pokud na umístění trváte využijte loadposition . Joomla samotná má reCaptcha. joomla už je ve verzi 2.5.20. Zkuste si zapnout Ladění chyb systému, použít výchozí šablonu a zkontrolovat zda hosting a instalace Joomly je OK.

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

05. kvě 2014 13:29 #115941
Odpověď od Lukáš
Začátečník
Děkuji za odpověď.
Kontaktní formulář si v modulu zobrazím jak?

05. kvě 2014 13:44 #115943
Odpověď od Bong
Moderátor
Aha. Odvolávám co jsem odvolal... Nezobrazíte nijak, měl jsem v hlavě přihlašovací formuláře... :(

Ve vašem případě bych zkusil spíš nějakou formulářovou komponentu. Ale nejprve zapnout Ladění chyb systému, použít výchozí šablonu a zkontrolovat zda hosting a instalace Joomly je OK.. Viz. diskuse: www.joomlaportal.cz/index.php/forum/advs...te=all&childforums=1

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

05. kvě 2014 14:00 #115944
Odpověď od Lukáš
Začátečník
Už jsem se bál, že budu za blbce, když se tak ptám:-)

Použít např RS FORM určitě mohu. Problém je v tom, že takto to mám uděláno asi na dvaceti webech, kde je už nyní stovky článků a desítky článků kde je vložený formulář přes plugin include component.

Takže předělat všude by bylo velmi, ale velmi náročné. Proto pokud to bude jen trochu možné, tak bych chtěl zachovat základní Joomla kontaktní formulář zobrazovaný přes Plugin include component. Myslíte, že chyba bude právě v tomto pluginu?
To, že je v základu Captcha samozřejmě vím, ale zkoušel jsem ji a nejak se bila právě s tímto pluginem.

05. kvě 2014 14:17 #115946
Odpověď od karel
Zkušený uživatel
Zkoušel jste vypnout SEF URL (včetně .htaccess) ?

Znáte-li řešení, sdělte ho - pomůžete ostatním při řešení stejného problému, i případný "rádce" bude vědět, poradil-li správně nebo špatně.