Joomla 6.0
Dne 14. října 2025 bylo oficiálně vydáno Joomla 6.0 (kódové jméno Kuimarisha) společně s Joomla 5.4 (Kutegemea). Joomla 5.1 přinesla zabezpečené TUF aktualizace, ale s Joomla 5.4 / 6.0 přichází automatické aktualizace jádra, které budou probíhat bezpečně a bez nutnosti manuálního zásahu.
Virtuemart a kamenná prodejna
14. dub 2014 09:57 #115542
Dobrý den,
prosím neví někdo o nějakém doplňku, který by umožňoval propojení kamenné prodejny a eshopu.
Předem Vám moc děkuji apřeji hezký den.
prosím neví někdo o nějakém doplňku, který by umožňoval propojení kamenné prodejny a eshopu.
Předem Vám moc děkuji apřeji hezký den.
14. dub 2014 10:05 #115544
Joomla je jako puzzle. Stačí vědět jak ty dílky k sobě poskládat.
Odpověď od prontik
Zkušený uživatel
Myslis ucetne nebo skladove nebo snad oboji
14. dub 2014 10:07 #115545
Odpověď od Pavel
Zkušený uživatel
Požadavek kamarádky zatím zněl skladově.
14. dub 2014 10:15 #115546
Odpověď od Cony
Moderátor
Propojení v jakém slova smyslu? Pokud potřebujete aktualizaci skladových zásob, přenos objednávek apod. existují moduly na propojení s účetnictvím Pohoda, Money, Abra apod. pohledejte internet...
Poděkovali: Pavel
14. dub 2014 10:23 #115547
Odpověď od Pavel
Zkušený uživatel
Předem moc děkuji za odpověď.
Ano měl jsem na mysli skladovou aktualizaci. Jestli jsem tě správně pochopil, tak bez propojení s účetním progrmem to nelze?
Ano měl jsem na mysli skladovou aktualizaci. Jestli jsem tě správně pochopil, tak bez propojení s účetním progrmem to nelze?
14. dub 2014 10:23 - 14. dub 2014 10:26 #115548
Odpověď od prontik
Zkušený uživatel
Tohle si precti
Musis mi nejaky ucetni/skladovy system, napriklad Pohoda a k tomu neco co ti to bude importovat viz odkaz vyse.
At kamaradka pocita tak s 6000 bez prace.
Musis mi nejaky ucetni/skladovy system, napriklad Pohoda a k tomu neco co ti to bude importovat viz odkaz vyse.
At kamaradka pocita tak s 6000 bez prace.
Poděkovali: Pavel
14. dub 2014 10:27 #115551
Odpověď od Cony
Moderátor
No pokud nemáte nějaký skladový systém (alespoň excel), tak s čím by jste to chtěl propojit? Jedině dokopupit robota, který by na impuls z internetu vběhl do skladu a spočítal zásoby příslušné položky 
Jinak pokud opravdu nic nemáte, nepotřebujete nic propojovat, skladové zásoby si můžete zapisovat přímo do VM.
Jinak pokud opravdu nic nemáte, nepotřebujete nic propojovat, skladové zásoby si můžete zapisovat přímo do VM.
Nejnovější příspěvky