Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

Medzi typmi modulov chýba search a smart search

10. dub 2014 19:39 - 10. dub 2014 19:39 #115474
Medzi typmi modulov chýba search a smart search od David Ursiny
Začátečník
Dobrý deň
Keď sa pokúšam vytvoriť nový modul a kliknem na zelené tlačítko "new", tak sa mi zobrazí nekompletný zoznam typov modulov. Nemôžem preto urobiť vyhladávací modul.
Môžem len urobiť nový link v menu, ktorý smeruje na stránku s vyhladávaním, ale to je trocha divné.
V adresároch joomly nechýba nič, aspoň pokial to viem posúdiť.
Rozšírenia, aspoň tie čo sú zdarma nestoja za nič, google vyhladávanie integráciu beriem ako poslednú možnosť.

10. dub 2014 21:02 - 10. dub 2014 21:04 #115475
Odpověď od Bong
Moderátor

vikukshi napsal: ...Keď sa pokúšam vytvoriť nový modul a kliknem na zelené tlačítko "new", tak sa mi zobrazí nekompletný zoznam typov modulov...

Zelené tlačítko "Nový" v Joomla 2.5 není, je oranžové :-). Zjistěte si verzi vaší Joomly a nainstalujte si slovenštinu.

...Nemôžem preto urobiť vyhladávací modul. Môžem len urobiť nový link v menu, ktorý smeruje na stránku s vyhladávaním, ale to je trocha divné.

To je divné v případě, že se nacházíte skutečně v Správce modulů: Moduly - Veřejná část protože položku menu ve Správce modulů: Moduly vytvořit nelze.

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

11. dub 2014 09:35 - 11. dub 2014 09:44 #115487
Odpověď od David Ursiny
Začátečník
Samozrejme nevytváram položku menu v správcoch modulov :)
Položka menu je len akože taká neštastná alternatíva k vytvoreniu modulu.
prikladám link na screenshot z module manageru:
postimg.org/image/70jws77wj/
Slovenčinu mám, ale používam ju len na stránke, v adminovi mi viac vyhovuje angl.
...
Jediné, čo ma napadá je prekopírovať kus kódu, ktorý zobrazuje ten searchbar priamo do indexu, ale neviem ten kód lokalizovať, ani neviem, či by to fungovalo. :dry:

11. dub 2014 09:49 #115488
Odpověď od Bong
Moderátor
Tak se podívejte do Extension Manager: Manage, zda tam máte modul vůbec povolen.

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

11. dub 2014 10:33 #115490
Odpověď od David Ursiny
Začátečník
To bolo ono. :woohoo: To by som rád vedel, ktorý blb mi to tam zrušil. Ale keďže som jediný admin, tak mám nejaké indície...
Ďakujem a ospravedlnujem sa.