Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Připojení přes FTPS
09. dub 2014 10:25 #115432
Zdravim lidičky...chci se zeptat jestli už někdo neřešil nastavení připojení v J2.5 přes zabezpečený FTPS
Zkoušel jsem různé porty...ale vždy to napíše, že se nebylo možné připojit
Díky za pomoc
Zkoušel jsem různé porty...ale vždy to napíše, že se nebylo možné připojit
Díky za pomoc
09. dub 2014 15:58 #115440
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Co s tím má Joomla? Spíše napište co vlastně opravdu potřebujete.
09. dub 2014 17:04 #115448
Odpověď od Bong
Moderátor
Nejsem programátor, ale mám takové tušení, že to ani v PHP dost dobře nejde. Proto je v Joomle a komponentách pouze FTP. Třeba kecám, ať mě někdo opraví...
FTP vrstva v Joomle je taková berlička. Lépe je opravit vlastnictví složek a souborů a FTP vrstvu nepoužívat vůbec.
FTP vrstva v Joomle je taková berlička. Lépe je opravit vlastnictví složek a souborů a FTP vrstvu nepoužívat vůbec.
09. dub 2014 18:33 #115452
Odpověď od Pavel Šťastný
Pokročilý uživatel
měl jsem dojem, že je "bezpečnější" používat zapnutý FTP...než mít spoustu složek v režimu zapisovatelné
09. dub 2014 19:24 #115453
::: Nejsem tak bohatý, abych kupoval levné věci... :::
Odpověď od HonzaG
Moderátor
No pokud se bavíš o bezpečnosti, tak je lepší mít FTP vrstvu zapnutou jen, když je potřeba. Co se týče práv na adresáře - ono do mnoha míst zapisovat třeba není.
Ale co se týče FTPeS, tak bych se poradit s podporou hostingu. Například je otázka, kdy běží na stejném portu a podobně. Měli by Ti poradit.
HonzaG
Ale co se týče FTPeS, tak bych se poradit s podporou hostingu. Například je otázka, kdy běží na stejném portu a podobně. Měli by Ti poradit.
HonzaG
::: Nejsem tak bohatý, abych kupoval levné věci... :::