Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

Review box pro Joomla 2.5?

07. dub 2014 17:53 #115403
Review box pro Joomla 2.5? od Smidl
Návštěvník
Ahoj,
neznáte někdo, pokud možno volně stažitelné, rozšíření pro Joomlu v podobě boxu pro hodnocení tzv. recenze?
Rád bych něco podobného jako tady na obrázku, ale bohužel jsem po prohledání extensions a trochu i googlu nenašel nic vyhovujícího.

Díky za rady :)

07. dub 2014 22:17 #115407
Odpověď od Cony
Moderátor
Chápu-li to dobře, tak by se mělo jednat o to, že Vy napíšte nějakou recenzi k něčemu, a jen tam doplníte tento boxík? Na to nic nepotřebujete, stačí si prostě ten boxík vložit do každého článku. Můžete si na něj např. předpřipravit šablony (n3tTemplate) a pak vložit jen kliknutím a přidat už jen ty texty...

07. dub 2014 22:25 #115408
Odpověď od Smidl
Návštěvník
Chápete to dobře, ale já bych to potřeboval i s tím hodnocením v procentech, máme právě to právě založené také tak, pač 4/5 se nám moc nezdá jako dobré hodnocení, je jasné, že by šlo udělat 100 šablon, ale to se mi zdá jako zbytečná ztráta času, ovšem asi nic jiného nebude tak k tomu budu nejspíše nucen. N3t Template - kouknu na to :). Kdybyste mi zkusil poradit jak na ty procenta, byl bych rád, jde spíš o ten obrázek.

07. dub 2014 23:39 #115409
Odpověď od Cony
Moderátor
Podle toho na co si troufnete:

Nejjednodušší řešení - připravit si 20 obrázků po 5-ti procentech.
Složitější řešení - přidat si do CSS šablony třídy a měnit třídu u příslušného prvku
Složitější řešení - přidat si do šablony JS, který to za vás udělá
Nejelegantnější řešení - vlastní plugin, který to celé udělá za Vás

pro CSS a JS pohledejte google na progress, progressbar apod. (např. zde založený na MooTools i s efekty)

08. dub 2014 00:10 #115410
Odpověď od Smidl
Návštěvník
No ty složitější řešení bych asi nedal, to nejjednodušší to nechávám jako poslední možnost a co se týče pluginu, ten bych právě rád, a proto nějaký takový třeba hledám, ovšem sám si ho asi nedokáži vytvořit, neboť neumím pro Joomlu vytvářet pluginy, a potíž je v tom, že bych rád web do konce týdne pustil a nevím kolik by to zabralo času.

Ten Progressbar není špatný, ale to by se hodilo do toho pluginu jedině, nebo do těch složitějších řešeních.

08. dub 2014 09:13 #115411
Odpověď od Svatopluk Vít
Moderátor
Dobře vypadá Egolt voting .

Jedna z hlav české komunity redakčního systému Joomla! a první překladatel uživatelského rozhraní k ní.