Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

Tlačítka

28. bře 2014 10:45 #115249
Tlačítka od tonboss
Pokročilý uživatel
Dobrý den,

potřeboval bych udělat jednoduché tlačítko jako prolink na stránku.
Zatím jsem to vymyslel vložením obrázku a nastavení odkazu. To mi bohužel nevyhovuje.
Existuje nějaké rozšíření co toto řeší? Všude jsem totiž našel akorát tlačítka na sociální sítě.

Dále jak udělám, aby se mi modul nerozšiřoval po celé délce stránky?

Díky :)

28. bře 2014 11:26 - 28. bře 2014 11:27 #115250
Odpověď od Bong
Moderátor
1. Tlačítko v podobě obrázku s odkazem je běžné řešení. Pokud použijete modul Vlastní HTML můžete si to přizpůsobit přímo v něm a zobrazit kde potřebujete.
Aby to za vás děla nějaký specializovaný modul je trochu neobvyklé. Proč myslíte, že byste to tak potřeboval? Budete to tlačítko s prolinkem nějak speciálně používat (zobrazovat, často měnit odkaz,...)?

2. Jak si modul uděláte, v jaké pozici si jej zobrazíte a jakou máte šablonu, podle toho to bude vypadat. Chceteli poradit se vzhledem je nutné dát odkaz na vaše stránky kde je to k vidění...

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

28. bře 2014 11:49 #115251
Odpověď od tonboss
Pokročilý uživatel
Díky za odpověď!
Web dělám zatím na localhostu, takže k vidění bohužel není, zkusím problém nastínit fotkou.
uloz.to/xKywxBdL/obrazek1-png

Nad řešením pomocí modulu jsem přemýšlel z důvodu, že obrázek bude bíle ohraničen, což jsem si myslel, že tlačítkem odstraním.

Jak jde vidět, modul je zobrazený po celé šíři do doby, kdy nepřidám další moduly vedle. Já bych ale chtěl mít zde pouze tento modul a aby byl co nejvíce přizpůsobený pouze tomu tlačítku, pokud by to šlo.. děkuji:)

28. bře 2014 16:04 - 28. bře 2014 16:06 #115254
Odpověď od Pavel
Zkušený uživatel
Pokud to máte na localu, tak aby Vám mohl někdo pomoci, bylo by dobré dát odkaz na šablonu kde se dá stáhnout (pokud je free), nebo alespoň její název, Možná, že ji někdo zná, případně si ji nějaká dobrá duše nainstaluje, aby Vám mohla pomoci. ;)
Bez výše uvedeného se těžko radí, z obrázku se to bohužel nepozná, některé šablony mají v nastavení možnost nastavit šířku modulu na dané pozici, ale dá se toho též docílit nastavením vlastního stylu pomocí přípony třídy modulu.