Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

Klikací mapa

25. bře 2014 16:59 #115189
Klikací mapa od Standa
Uživatel
Dobrý den,
mohl by mi někdo poradit, kde bych mohl najít placený doplněk pro klikací mapu? Chtěl bych vytvořit jeden kraj s několika regiony tak, aby pod každým regionem bylo jiné url.
Díky za rady.

25. bře 2014 17:04 - 25. bře 2014 17:12 #115190
Odpověď od Svatopluk Vít
Moderátor
Co třeba JED ? A tam pak nějaká kategorie? Vyviňte prosím nějaké úsilí...

Hledejte kategorii Regional maps.

Jedna z hlav české komunity redakčního systému Joomla! a první překladatel uživatelského rozhraní k ní.

25. bře 2014 17:26 #115191
Odpověď od JR
Začátečník

Stancek napsal: Dobrý den,
mohl by mi někdo poradit, kde bych mohl najít placený doplněk pro klikací mapu? Chtěl bych vytvořit jeden kraj s několika regiony tak, aby pod každým regionem bylo jiné url.
Díky za rady.

demo.joomlaxtc.com/?extension=maplink_czech

27. bře 2014 17:57 #115242
Odpověď od JR
Začátečník
Tak nejdřív něco shání a když mu to člověk strčí až pod rypák, tak není ani natolik vychovanej, aby mu alespoň poděkoval, buran jeden, příště nas.... !

28. bře 2014 10:31 #115247
Odpověď od prontik
Zkušený uživatel

JCM napsal: Tak nejdřív něco shání a když mu to člověk strčí až pod rypák, tak není ani natolik vychovanej, aby mu alespoň poděkoval, buran jeden, příště nas.... !

:ohmy: Treba tady jeste nebyl od te doby co jsi mu sem dal ten odkaz. Proc hned blaznis. Na druhou stranu bych asi taky nepodekoval, kdyz sem hodis link na mapu CR s kraji, pokud si dobre cetl jeho prispevek, on se pta na kraj s regiony ne mapu CR s kraji :whistle:

Joomla je jako puzzle. Stačí vědět jak ty dílky k sobě poskládat.

28. bře 2014 13:48 #115252
Odpověď od JR
Začátečník
Nechápu proč ty se do toho pleteš? Týká se tě to? Nějak jsem si nevšiml B)