Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Důležité Jupgrade z Joomla 1.5.23 na 2.5
24. bře 2014 14:44 #115167
Prosí radu. Stiahla si Jupgrade na migráciu z Joomly 1.5 na 2.5, už som ju na jednej stránke urobila, ale bola to verzia 1.5.26, ale potrebujem to urobiť na stránke s verziou 1.5.23, no v rozšíreniach mi to nechce zobrať inštaláciu. Našla som si teda na internete, že najskôr musím tú verziu Joomla 1.5.23 prehodiť na 1.5.26. Išla som podľa postupu ale nepochopila som ho moc, stiahla som si 1.5.26 a teraz čo s tým mám robiť, kde a čo nainštalovať do pôvodnej veržie na webe, aby mi to upgradlo na verhiu 1.5.26? Presný postup som nenašla. Ďakujem.
24. bře 2014 15:34 - 24. bře 2014 15:35 #115168
Jedna z hlav české komunity redakčního systému Joomla! a první překladatel uživatelského rozhraní k ní.
Odpověď od Svatopluk Vít
Moderátor
na stránce, kde je Joomla! ke stažení je i odkaz popisující
upgrade
...
Obávám se, že jste se ani nepokoušela hledat přesný postup....
Obávám se, že jste se ani nepokoušela hledat přesný postup....
Jedna z hlav české komunity redakčního systému Joomla! a první překladatel uživatelského rozhraní k ní.
24. bře 2014 15:51 #115169
Odpověď od Andrea
Nováček
Ale ja som tú stránku pozerala, aj som si potrebné stiahla hoci som nenašla z 1.5.23 ale je tam len z 1.5.0. Nedopátrala som sa k tomu, kde je teda napísaný postup ako to mám zmeniť na tú inú verziu, alebo som si to zle prečítala, angličtina mi síce nerobí problémy, ale tieto odbornejšie texty mi moc nejdú. Ja tam akosi postup nikde nevidím.
24. bře 2014 17:14 #115171
Odpověď od Svatopluk Vít
Moderátor
...Find the correct update file. The Joomla 1.5 downloads are located at the bottom of the page.
◦ If you are on the version prior to the current one, use the file that updates from the prior version to the current version (for example, Joomla_1.5.25_to_1.5.26-Stable-Patch_Package).
◦ If you are on an older version, use the 1.5.0 to current version file (for example, Joomla_1.5.0_to_1.5.26-Stable-Patch_Package).
A pak jsou tam ještě další 3 kroky...
◦ If you are on the version prior to the current one, use the file that updates from the prior version to the current version (for example, Joomla_1.5.25_to_1.5.26-Stable-Patch_Package).
◦ If you are on an older version, use the 1.5.0 to current version file (for example, Joomla_1.5.0_to_1.5.26-Stable-Patch_Package).
A pak jsou tam ještě další 3 kroky...
24. bře 2014 20:18 #115175
Odpověď od Andrea
Nováček
Dobre, tak ak som správne pochopila, tak si to stiahnem, rozbalím vo svojom počítači a potom to prekopírujem cez TC na svoj web? To mám teda všetko čo tam je prekopírovať? Ale to mi potom prepíše tie existujúce adresáre a súbory, nie? Alebo len pridá a ostatné sa mi zachová? Zálohované to mám, len som sa tam akosi nedozvedela do čoho to mám akože celé rozbalené skopírovať.
24. bře 2014 21:21 #115177
Odpověď od Radomil Šmíd
Uživatel
ahoj, rozbal to opravdu u sebe a jak to uvidíš rozbalené tak ti to bude jasné - neboj nic se ti nesmaže nikdy se mně po upgradu nic nesmazalo - drzim palce