Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

J2.5 po restore na lokál nefunguje nic v admin

14. bře 2014 09:28 #114986
Ahoj,
už fakt nevím. Prosím moc o radu. Mám Joomla 2.5.19.
Na živém webu je vše ok. Administrace jede tak jak má.

Když provedu zálohu pomocí Akeeba (i bez - pouze soubory je to stejné) a přenesu jí k sobě na lokál, tak jí obnovím naprosto bez problémů. Ostestuji web a ten jede jak má. Přihlásím se do administrace - zobrazí se mi standardní rozcestník a když kliknu na kterýkoliv (i vyberu z horního menu), tak se objeví prázná bílá obrazovka a nic.
Ani ve zdorjovém kódu nic neobsahuje.
Na živém webu mám použitý RSfirewall! Nemohlo by to být tím? Dá se nějak vypnout když nemůžu do administrace?

Prosím o radu. Už fakt nevím.
Když testuji jiný web ( není na něm RSFIREWALL) tak vše funguje jak má. Nejsem si jistý jesti by to tím mohlo být. Když použiju starší zálohu databáze ještě před instalací RS, tak to funguje.

Moc díky
L.

14. bře 2014 15:27 #114997
Odpověď od Pavel
Zkušený uživatel
Pokud se nemůžete dostat do administrace, protože máte zapnutý RSFirewall tak ho lze vypnout v DB. Návod jak to udělat je ZDE .
;)

14. bře 2014 16:11 #114998
Odpověď od GameKeeper
Začátečník
Dobrý den,

díky. RS jesm vypnul a stejně je to pořád to samé. Tak že RSfirewall je v tom nevině.
Prosím nevěděl by jste někdo?
Po kliknutí na dlaždici v menu se zobrazí prázdná stránka. Jakékoliv menu v Adminitśtraci = prázdná stránka.
Pouze Ovládací panel funguje. I z horního menu když na něj kliknu tak najede. Ostatní nic.

Díky moc
L.

14. bře 2014 19:06 #115003
Odpověď od Bong
Moderátor
Zkuste RSfirewall! vypnout již na webu, vytvořit zálohu pomocí Akeeba backup a na local ji rozbalit a nainstalovat pomocí kickstart.

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

14. bře 2014 21:27 #115011
Odpověď od GameKeeper
Začátečník
Dobrý večer,

tak jsem zkusil i RS vypnout jak jste psal, provedl zálohu, a obnovil u sebe.
Výsledej je stále stejný. Admninistrace nefunguje.

Nemůže to mít třeba nějakou spojitost s nastavením limitů PHP na lokále. Databáze má už přes 80mb a web 7GB.

S díky a pozdravem
L.

15. bře 2014 08:24 #115017
Odpověď od GameKeeper
Začátečník
Ahoj,
tak jsem zapnul zobrazování chyb přímo přes PHP a je změna.
Teď se mi v administraci zobrazuje chyba:
Code:
Parse error: syntax error, unexpected $end in C:\ROOT\WWW\mujweb\components\com_productxport\plg_component\virtuemart-2.0\virtuemart-2.0.php on line 1633

Napadalo by Vás někoho jak to kromě deinstalace komponenty vyřešit?

Na živém webu to funguje bez problémů.
Nemohlo by to být tí, že mi chybí nějaké rozšíření PHP na lokále?

Díky L.