Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Formuláře BreezingForms X RS Form Pro X redFORM
06. bře 2014 12:45 #114857
Zdraví Vás,
máte někdo větší zkušenosti s komponentami (v placené variantě) jako je BreezingForms X RSFormPro X redFORM, nevím pro kterou se finálně rozhodnout, každá má své pozitiva/ negativa (... a sociální jistoty)
Ve všech jde skoro všechno co bych potřeboval, jako multistránkové formuláře, zápis do db, možnost potvrzení na mail, ovlivňování prvků jiným prvkem, umístění v článku, apod. Ale někde se to definuje lépe a někde hůře (větší znalost JS apod.).
Můžete prosím napsat sůvj postřeh, zkušenosti, doporučení?
Díky
David
máte někdo větší zkušenosti s komponentami (v placené variantě) jako je BreezingForms X RSFormPro X redFORM, nevím pro kterou se finálně rozhodnout, každá má své pozitiva/ negativa (... a sociální jistoty)
Ve všech jde skoro všechno co bych potřeboval, jako multistránkové formuláře, zápis do db, možnost potvrzení na mail, ovlivňování prvků jiným prvkem, umístění v článku, apod. Ale někde se to definuje lépe a někde hůře (větší znalost JS apod.).
Můžete prosím napsat sůvj postřeh, zkušenosti, doporučení?
Díky
David
06. bře 2014 13:15 #114860
Myslenie je najťažšou prácou aká existuje a práca ma fascinuje!
Celé hodiny sa vydržím pozerať, ako niekto pracuje
Odpověď od fire150
Pokročilý uživatel
Na začiatku som skúšal BreezingForms ktorý ma oslovil jednoduchým ovládaním. Cca pred 2rokmi som zakúpil RSFormPro a držím sa ho doteraz. Ešte sa nestalo že by niečo nezvládol alebo sa nevedel prispôsobiť mojim požiadavkam. Takže ja 1.RSFormPro 2. BreezingForms 3. redFORM :S
Myslenie je najťažšou prácou aká existuje a práca ma fascinuje!
Celé hodiny sa vydržím pozerať, ako niekto pracuje
06. bře 2014 16:59 #114863
Odpověď od Pavel
Zkušený uživatel
Jak jiz psal kolega přede mnou, též na prvním místě doporučuji RS Form.
PS. napsal jsem Vám do PM.
PS. napsal jsem Vám do PM.
06. bře 2014 23:22 #114872
Odpověď od Cony
Moderátor
Osobně jsem tvořil několik formulářů v Breezing Forms a jelikož se nejednalo o úplně triviální formuláře (vícestránkový, dynamické zobrazování sekcí, dynamické dotahování dat z DB pomocí AJAX, nahrávání souborů apod.) vždy jsem se nakonec proklínal, že jsem se radši nepustil do komponenty na míru.
Nevím jak je to u ostatních komponent, ale v určitém okamžiku zjistíte, že kromě HTML a Javascriptu se navíc ještě musíte naučit hromadu zákonitostí Breezing Forms.
U Breezing Forms mi navíc vadil chybějící jednoduchý přehled odeslaných dat. Doplnit lze komponentou zdarma xForms od stejného výrobce, ale byl to trochu nedodělek v době kdy jsem ho používal.
Doporučil bych ještě věnovat pozornost komponentě Fabrik , dělal jsem v ní sice jen relativně jednoduché formuláře, se složitějšími tedy nemám praktickou zkušenost, ale v základu obsahuje přesně to co v BreezingForms chybí - jednoduchý a hezký přehled odeslaných dat dokonce i smožností exportu do excelu a dalšími pokročilými funkcemi.
Nevím jak je to u ostatních komponent, ale v určitém okamžiku zjistíte, že kromě HTML a Javascriptu se navíc ještě musíte naučit hromadu zákonitostí Breezing Forms.
U Breezing Forms mi navíc vadil chybějící jednoduchý přehled odeslaných dat. Doplnit lze komponentou zdarma xForms od stejného výrobce, ale byl to trochu nedodělek v době kdy jsem ho používal.
Doporučil bych ještě věnovat pozornost komponentě Fabrik , dělal jsem v ní sice jen relativně jednoduché formuláře, se složitějšími tedy nemám praktickou zkušenost, ale v základu obsahuje přesně to co v BreezingForms chybí - jednoduchý a hezký přehled odeslaných dat dokonce i smožností exportu do excelu a dalšími pokročilými funkcemi.