Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

Formuláře BreezingForms X RS Form Pro X redFORM

06. bře 2014 12:45 #114857
Zdraví Vás,

máte někdo větší zkušenosti s komponentami (v placené variantě) jako je BreezingForms X RSFormPro X redFORM, nevím pro kterou se finálně rozhodnout, každá má své pozitiva/ negativa (... a sociální jistoty) :-)
Ve všech jde skoro všechno co bych potřeboval, jako multistránkové formuláře, zápis do db, možnost potvrzení na mail, ovlivňování prvků jiným prvkem, umístění v článku, apod. Ale někde se to definuje lépe a někde hůře (větší znalost JS apod.).

Můžete prosím napsat sůvj postřeh, zkušenosti, doporučení?

Díky
David

06. bře 2014 13:15 #114860
Odpověď od fire150
Pokročilý uživatel
Na začiatku som skúšal BreezingForms ktorý ma oslovil jednoduchým ovládaním. Cca pred 2rokmi som zakúpil RSFormPro a držím sa ho doteraz. Ešte sa nestalo že by niečo nezvládol alebo sa nevedel prispôsobiť mojim požiadavkam. Takže ja 1.RSFormPro ;) 2. BreezingForms :) 3. redFORM :S

Myslenie je najťažšou prácou aká existuje a práca ma fascinuje!
Celé hodiny sa vydržím pozerať, ako niekto pracuje

06. bře 2014 16:59 #114863
Odpověď od Pavel
Zkušený uživatel
Jak jiz psal kolega přede mnou, též na prvním místě doporučuji RS Form.
PS. napsal jsem Vám do PM.

06. bře 2014 23:22 #114872
Odpověď od Cony
Moderátor
Osobně jsem tvořil několik formulářů v Breezing Forms a jelikož se nejednalo o úplně triviální formuláře (vícestránkový, dynamické zobrazování sekcí, dynamické dotahování dat z DB pomocí AJAX, nahrávání souborů apod.) vždy jsem se nakonec proklínal, že jsem se radši nepustil do komponenty na míru.

Nevím jak je to u ostatních komponent, ale v určitém okamžiku zjistíte, že kromě HTML a Javascriptu se navíc ještě musíte naučit hromadu zákonitostí Breezing Forms.

U Breezing Forms mi navíc vadil chybějící jednoduchý přehled odeslaných dat. Doplnit lze komponentou zdarma xForms od stejného výrobce, ale byl to trochu nedodělek v době kdy jsem ho používal.

Doporučil bych ještě věnovat pozornost komponentě Fabrik , dělal jsem v ní sice jen relativně jednoduché formuláře, se složitějšími tedy nemám praktickou zkušenost, ale v základu obsahuje přesně to co v BreezingForms chybí - jednoduchý a hezký přehled odeslaných dat dokonce i smožností exportu do excelu a dalšími pokročilými funkcemi.