Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

Online objednávka jídla

27. úno 2014 10:15 #114721
Online objednávka jídla od Tomáš
Začátečník
Zdravím,
chtěl bych se zeptat, jestli existuje nějaké rozšíření , které mi umožní tuto funkci použít. Hledám něco lehkého na správu .
K jídelníčku sem našel
extensions.joomla.org/extensions/vertica...food-a-beverage/8404 ale k obědnávání jídla jsem bohužel nenašel nic co by mi zatím vyhovovalo . Co jsem se tak díval na dema rozšíření zaujalo mě toto :http://extensions.joomla.org/extensions/vertical-markets/booking-a-reservations/booking-hosted/22788
Někdo nějaké tipy nebo rady?
Děkuji

27. úno 2014 10:44 #114723
Odpověď od Pavel
Zkušený uživatel
Pro toto můžete použít nějakou formulářovou komponentu. Stačí se podívat na JED nebo na RSJoomla

27. úno 2014 11:57 #114726
Odpověď od prontik
Zkušený uživatel
Nahodou ten plugin na objednavku vypada velmi dobre. Rychle, prehledne....idealni.
Vidim to prvne a prijde mi to uzivatelsky velmi privetive. Se divim, ze to je free.
Co vam na tom nesedi :ohmy:

Joomla je jako puzzle. Stačí vědět jak ty dílky k sobě poskládat.

27. úno 2014 12:05 #114727
Odpověď od Tomáš
Začátečník
nesedí mi na tom to , že se musí do článku zapisovat speciální tagy pro funkci , spíš hledám něco , co budu moct předat a přez nějaké uživatelské rozhraní se to bude spravovat :)

27. úno 2014 12:08 #114728
Odpověď od Tomáš
Začátečník
takže říkáte , že nejlepší způsob bude přez formulářovou komponentu vytvořit jak kdyby celé menu třeba s políčky na zaškrtnutí a pak se to odešle třeba na mail ?