Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
modifikace CSS - Art Clock
26. úno 2014 10:43 #114696
Dobry den,
ma nekdo zkusenost s upravou CSS v ramci modulu Art Clock? Defaultne se mi text-nazev mesta ( Label ) u kazdych hodin zobrazuje vlevo. Ja bych ale potrebuji aby to bylo prehlednejsi aby bylo hned videt ke kterym hodinam text-label patri. Tzn. chtel bych aby se mi text-label zobrazoval pod hodinami jakoby vertikalne primo pod hodinami ne nalevo vedel hodin.
Nejak se mi jednoduse nedari dohledat jakou CSS vlastnosti toto udelam. Nezda se mi ze by vubec v tom defaultnim nastaveni takova byla.
jsou tamy tyto:
.artclock_label {
display: top;
text-align: center;
font-size: 0.83em;
text-transform: uppercase;
margin-bottom: 5px;
font-weight: bold;
color: #000000;
}
Dekuji za pripadne info.
ma nekdo zkusenost s upravou CSS v ramci modulu Art Clock? Defaultne se mi text-nazev mesta ( Label ) u kazdych hodin zobrazuje vlevo. Ja bych ale potrebuji aby to bylo prehlednejsi aby bylo hned videt ke kterym hodinam text-label patri. Tzn. chtel bych aby se mi text-label zobrazoval pod hodinami jakoby vertikalne primo pod hodinami ne nalevo vedel hodin.
Nejak se mi jednoduse nedari dohledat jakou CSS vlastnosti toto udelam. Nezda se mi ze by vubec v tom defaultnim nastaveni takova byla.
jsou tamy tyto:
.artclock_label {
display: top;
text-align: center;
font-size: 0.83em;
text-transform: uppercase;
margin-bottom: 5px;
font-weight: bold;
color: #000000;
}
Dekuji za pripadne info.
26. úno 2014 11:45 #114697
Joomla je jako puzzle. Stačí vědět jak ty dílky k sobě poskládat.
Odpověď od prontik
Zkušený uživatel
Podekuji za link na web. I by se fakt hodil, na demo strance modulu to ma totiz hozene v tabulce, takze label ma nad hodinami.
26. úno 2014 15:07 #114710
Odpověď od prontik
Zkušený uživatel
Tak jeste jednou....link na vas web? Nebo je tajny?
Me nestartuje motor a je tam zeleny, modry, cerveny a puntikovyny kablik.... Ktery mam zapojit?
Me nestartuje motor a je tam zeleny, modry, cerveny a puntikovyny kablik.... Ktery mam zapojit?
26. úno 2014 15:24 #114713
Odpověď od zbynek
Pokročilý uživatel
Jen si hraju na lokalu, proto Vam web nemohu nalinkovat ......
26. úno 2014 17:40 #114716
Odpověď od Cony
Moderátor
Tak alespoň link na to demo, kdo to má hledat :ohmy:
Minimálně display: top je nesmysl, ale ovlivňovat to může i hromada jiných stylů, které jste nevypsal.
Minimálně display: top je nesmysl, ale ovlivňovat to může i hromada jiných stylů, které jste nevypsal.