Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
VM2 - neodesílá prodejci mail s objednávkou
24. úno 2014 10:42 #114642
Ahoj všem.
Dnes ráno mi volal známý, že najednou přestaly chodit emaily s objednávkama.
Testoval jsem a opravdu. Vše funguje jak má, přijde email zákazníkovi, že si objednal, ale nepřijde prodejci. Zkoušel jsem zadat tři různé emaily a ani na jeden nic nedorazilo. Když jsem zadal email třetí, který byl shodný s emailem na který jsem objednával jako zákazník, nedorazilo vůbec nic. Ani info o nové objednávce jakožto prodejci, ani an něj nepřišla samotná objednávka, jakožto kupující.
Už nevím kde mám hledat Máte někdo nějaký tip?
Jednás e o joomlu 2.5.18 a VM 2.0.22c
Dnes ráno mi volal známý, že najednou přestaly chodit emaily s objednávkama.
Testoval jsem a opravdu. Vše funguje jak má, přijde email zákazníkovi, že si objednal, ale nepřijde prodejci. Zkoušel jsem zadat tři různé emaily a ani na jeden nic nedorazilo. Když jsem zadal email třetí, který byl shodný s emailem na který jsem objednával jako zákazník, nedorazilo vůbec nic. Ani info o nové objednávce jakožto prodejci, ani an něj nepřišla samotná objednávka, jakožto kupující.
Už nevím kde mám hledat Máte někdo nějaký tip?
Jednás e o joomlu 2.5.18 a VM 2.0.22c
24. úno 2014 11:04 #114643
Odpověď od Cony
Moderátor
Nehrál si se stavama objednávky?
Nastavení VM - záložka Pokladna - Výchozí stav objednávky k odeslání faktury na email - to určuje stavy objednávky pro které chodí emaily prodejci.
Nastavení VM - záložka Pokladna - Výchozí stav objednávky k odeslání faktury na email - to určuje stavy objednávky pro které chodí emaily prodejci.
24. úno 2014 11:19 #114645
Odpověď od ma®vays
Návštěvník
Výchozí stav objednávky k odeslání emailu pro shopper????Cony napsal: Nehrál si se stavama objednávky?
24. úno 2014 12:39 #114647
Odpověď od ma®vays
Návštěvník
no udělám si kopii webu a provedu aktualizaci na nejnovější verzi VM2. Snad to pomůže.
24. úno 2014 14:02 #114648
Odpověď od Cony
Moderátor
Je pravda, že ty překlady VM jsou trochu šílené...
Jsou tam tři pole pod sebou, kde se dají nacvakat stavy objednávek, mělo by to být to poslední. To prostřední (to bude to co jste zmiňoval) určuje při kterých stavech se posílá mail zákazníkovi.
Jsou tam tři pole pod sebou, kde se dají nacvakat stavy objednávek, mělo by to být to poslední. To prostřední (to bude to co jste zmiňoval) určuje při kterých stavech se posílá mail zákazníkovi.
26. úno 2014 12:39 #114703
Odpověď od Lukáš Čermák
Začátečník
Dobrý den,
mám podobný problém. Prý virtuemart neodesílá nic prodejci. A ještě navíc po mě chtějí, aby po objednání zboží zákazníkem přišel mail o objednávce na více mailových adres. Dá se to nějak udělat? Existuje nějaký plugin, modul..?
Cermy.
mám podobný problém. Prý virtuemart neodesílá nic prodejci. A ještě navíc po mě chtějí, aby po objednání zboží zákazníkem přišel mail o objednávce na více mailových adres. Dá se to nějak udělat? Existuje nějaký plugin, modul..?
Cermy.