Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Rezervační systém.
23. úno 2014 17:34 #114635
Zdravím.
Již nějakou dobu se pokouším o rezervační systém. Mělo by to být po hodinách a rezervovat bych v tuto chvíli chtěl permanentku do ZOO a dvě permanentky do bazénu. Běžet by to mělo na J 2.5.18.
Lecos jsem již vyzkoušel a přečetl (i zde), ale z "free" verzí komponent mi nic nevyhovovalo nebo jsem to taky možná nezvládl. Asi nejvíce mě zaujal JONGMAN, ale našel jsem pouze verzi pro J 1.5 - 1.7, která na mě vychrlila několik desítek řádků chyb. Nejsem žádný borec, právě naopak.
Neměl by někdo tip, kde pořídit "jongmana" + češtinu jako třeba na tomto webu:
Poptal jsem i u admina webu.
Díky za každou odpověď.
Již nějakou dobu se pokouším o rezervační systém. Mělo by to být po hodinách a rezervovat bych v tuto chvíli chtěl permanentku do ZOO a dvě permanentky do bazénu. Běžet by to mělo na J 2.5.18.
Lecos jsem již vyzkoušel a přečetl (i zde), ale z "free" verzí komponent mi nic nevyhovovalo nebo jsem to taky možná nezvládl. Asi nejvíce mě zaujal JONGMAN, ale našel jsem pouze verzi pro J 1.5 - 1.7, která na mě vychrlila několik desítek řádků chyb. Nejsem žádný borec, právě naopak.
Neměl by někdo tip, kde pořídit "jongmana" + češtinu jako třeba na tomto webu:
Code:
http://rezervace.obeckrasna.cz/index.php?option=com_jongman&view=schedule&id=1&Itemid=3
Poptal jsem i u admina webu.
Díky za každou odpověď.
28. úno 2014 17:24 #114748
Odpověď od UNIFI
Uživatel
Odpovím si (i některým z vás) sám.
Našel jsem několik webů, kde to běží a vypadá dost dobře. Všechny BOHUŽEL na J 1.5 :dry:
Našel jsem několik webů, kde to běží a vypadá dost dobře. Všechny BOHUŽEL na J 1.5 :dry:
28. úno 2014 17:35 #114750
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
OT: Promiňte, ale co je to to: "rezervovat bych v tuto chvíli chtěl permanentku do ZOO a dvě permanentky do bazénu"? To je jako, že máte permici do ZOO a půjčujete ji zájemcům?
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
01. bře 2014 10:56 #114756
Odpověď od UNIFI
Uživatel
Přesně tak.
Koupili jsme pro členy ogranizace dvě permice do bazénu, sauny, fitka, ... a jednu (pro čtyři lidičky) do ZOO. Zatím se to řeší na "čtverečkovaném papíře", ale je to závislé na dostupnosti paní, která to má na starosti. Chtěl jsem JEDNODUCHÉ webové řešení, kde by si mohli členové ověřit volné termíny, případně si je bookovat.
Např. o víkendu (paní, co hlídá permice není dostupná) je volná neděle. Někdo by se na poslední chvíli rád pocachtal nebo vzal děti na zvířátka, ale má smůlu, protože neví, že permice jsou volné.
Jsme neziskovka, hosting dotuji ze svého (není to zase taková darda), dělám to zadara, tak jsem lovil mezi free udělátky.
Zkoušel jsem již lecos, ale buď moc složité objednávání nebo placené. Asi bych i nějakou korunu pustil, ale nechci platit, abych pak přišel na to, že to není to pravé ořechové.
Zaujalo mě:
... tož asi tak ...
Koupili jsme pro členy ogranizace dvě permice do bazénu, sauny, fitka, ... a jednu (pro čtyři lidičky) do ZOO. Zatím se to řeší na "čtverečkovaném papíře", ale je to závislé na dostupnosti paní, která to má na starosti. Chtěl jsem JEDNODUCHÉ webové řešení, kde by si mohli členové ověřit volné termíny, případně si je bookovat.
Např. o víkendu (paní, co hlídá permice není dostupná) je volná neděle. Někdo by se na poslední chvíli rád pocachtal nebo vzal děti na zvířátka, ale má smůlu, protože neví, že permice jsou volné.
Jsme neziskovka, hosting dotuji ze svého (není to zase taková darda), dělám to zadara, tak jsem lovil mezi free udělátky.
Zkoušel jsem již lecos, ale buď moc složité objednávání nebo placené. Asi bych i nějakou korunu pustil, ale nechci platit, abych pak přišel na to, že to není to pravé ořechové.
Zaujalo mě:
- Book it! free (Artio) - limit dvou objektů mi nedovolí otestovat v praxi. Také v našem případě trochu buldozerem na fialky
- Jongman - ačkoli prý verzi 2.b7 lze provozovat na J 2.5, nestačím na to
- Bookings (zingiri.com) - otestuji dnes nebo zítra
... tož asi tak ...
02. bře 2014 15:40 #114770
Odpověď od Pavel M.
Začátečník
Mě ta beta na j2.5 funguje normálně, asi bude nějaká zrada u tebe...
p4vel
p4vel
02. bře 2014 17:32 #114774
Odpověď od fwd
Pokročilý uživatel
Zdravím též.
Před několika měsíci jsem řešil to samé.
Jednoduchý systém po hodinách, bez složitostí, free. Moc jich tedy není.
Nakonec jsem vytřídil dva. Ten první - teď si nevzpomenu, ale najdu to - byl OK, ale posílal uživatelům maily, které museli potvrzovat. To jim nevyhovuje pro jednoduchou rezervaci.
Nakonec jsem použil druhý - Spider Calendar Lite.
Můj dotaz do fóra je zde
Je tam i o artiu.
Ten Jongman je zajímavý - mně by také vyhovoval, ale na JED už ho stáhli, na dom. stránce asi už také nepokračuje.
Našel jsem, možná pro Tebe zajímavé připomínky pro instalci a použití zde
Před několika měsíci jsem řešil to samé.
Jednoduchý systém po hodinách, bez složitostí, free. Moc jich tedy není.
Nakonec jsem vytřídil dva. Ten první - teď si nevzpomenu, ale najdu to - byl OK, ale posílal uživatelům maily, které museli potvrzovat. To jim nevyhovuje pro jednoduchou rezervaci.
Nakonec jsem použil druhý - Spider Calendar Lite.
Můj dotaz do fóra je zde
Je tam i o artiu.
Ten Jongman je zajímavý - mně by také vyhovoval, ale na JED už ho stáhli, na dom. stránce asi už také nepokračuje.
Našel jsem, možná pro Tebe zajímavé připomínky pro instalci a použití zde